Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:27 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Stelian Ion, candidatul USR-PLUS pentru primăria Constanța are în vedere edificarea unui spital metropolitan care va furniza servicii medicale către comunitate

ro

02 Sep, 2020 00:00 1578 Marime text
  • Sistemul de sănătate din Constanța nu se ridica la standardele de eficiență și performanță de nivel European
  • Candidatul USR-PLUS pentru primăria Constanța,Stelian Ion afirmă că este nevoie de construirea unor spitale noi
  • Stelian Ion are în vedere edificarea unui spital metropolitan care va furniza servicii de asistență medicală orientate către comunitate
  • Candidatul USR-PLUS va proceda și la o  evaluare prealabilă a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, urmată de elaborarea unui proiect pentru dotarea și modernizarea acestei unități
  • Totodată, în unitățile de învățământ preuniversitar de stat vor fi înființate noi cabinete medicale școlare
  • Un obiectiv deosebit de important îl reprezintă sprijinirea tinerilor care urmează să părăsească sistemul de protecție specială, prin furnizarea de servicii integrate

Sistemul de sănătate din Constanța nu se ridica la standardele de eficiență și performanță de nivel european, susține candidatul USR-PLUS pentru primăria Constanța,Stelian Ion.
Acesta afirmă că este nevoie de construirea unor spitale noi. “Noi avem în vedere edificarea unui spital metropolitan care va furniza servicii de asistență medicală orientate către comunitate, tratament pentru leziuni și boli comune, servicii complete de asistență medicală, servicii de îngrijire avansată și servicii specializate de asistență medicală. În cadrul acestui spital vom avea în vedere și dezvoltarea unei secții de pediatrie.
Vom proceda la o evaluare prealabilă a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, urmată de elaborarea unui proiect pentru dotarea și modernizarea acestei unități.
În unitățile de învățământ preuniversitar de stat vom înființa noi cabinete medicale școlare. Cele existente vor fi dotate și modernizate.
Vom iniția și implementa un program pentru înființarea și funcționarea unui centru comunitar de servicii sociale integrate, precum și o structură comunitară consultativă.
Prin implicarea pensionarilor și a persoanelor vârstnice în programe de calificare profesională sau în programe de pregătire teoretică și practică se acoperă un deficit de calificare în piața forței de muncă și se evită marginalizarea socială prin participarea activă la viața comunității.
Un obiectiv deosebit de important îl reprezintă sprijinirea tinerilor care urmează să părăsească sistemul de protecție specială, prin furnizarea de servicii integrate: consiliere, orientare în carieră, dezvoltare personală și dezvoltarea de abilități de viață independentă precum și monitorizare postintervenție în vederea asigurării sustenabilității măsurilor acestui proiect.
Se va asigura acces la locuință cu scutire la plata chiriei pentru 12 luni și continuarea tranziției prin perceperea unei chirii sub prețul pieței imobiliare în următoarele 12 luni, măsură ce va contribui la diminuarea criminalității juvenile”, explică Stelian Ion, candidatul USR-PLUS pentru primăria Constanța.
Mai multe detalii din programul "Constanța renaște": www.stelianion.ro
 
 
-Comandate de USR PLUS , filiala Constanța
- Executat de  ZIUA de Constanta – portal: www.ziuaconstanta.ro
- mandatar financiar-cod AEP 21200251
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii