Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Stelian Ion, candidat USR PLUS - “Am aşteptat 20 de ani să se schimbe ceva în Constanţa! Mai avem 15 zile și vom schimba lucrurile în orașul nostru”!

ro

14 Sep, 2020 00:00 1616 Marime text
  • Candidatul USR PLUS, Stelian Ion împreună cu o parte a echipei sale de viitori consilieri locali au susținut o conferință de presă chiar în fata sediului primăriei Constanța
  • Ion a prezentat strategia pe care USR-PLUS şi-a propus să o aplice în primele 6 luni de zile după preluarea mandatului
  • Stelian Ion a demontat unele acuzații care vin din partea unor contracandidați, legate de lipsa de experiență în administrației
  • Auditul intern este primul pas, fie că este vorba despre contracte, litigii sau achiziții publice
  • Registrul spațiilor verzi va fi evaluat iar PUG-ul realizat după ce va fi pusă pe hârtie o strategie de dezvoltare


Candidatul USR PLUS, Stelian Ion împreună cu o parte a echipei sale de viitori consilieri locali au susținut o conferință de presă chiar în fata sediului primăriei Constanța, locul pe care, după 27 septembrie, deputatul, speră să îl transforme în locul său de muncă pentru următoarii patru ani.
Ion a prezentat strategia pe care USR-PLUS şi-a propus să o aplice în primele 6 luni de zile după preluarea mandatului.

"Au trecut 20 de ani, am așteptat să vină cineva și să schimbe lucrurile în acest oraș. Am ajuns unul dintre cele mai subdezvoltate orașe, ne este rușine când ne uităm spre celelalte mari orașe din țară.
De aceea lansez un mesaj către constănțeni, dacă vrem să schimbăm ceva, trebuie să ne implicăm și în politică.
Au trecut 20 de ani, mai sunt 15 zile în care ne concentrăm eforturile să le transmitem constănțenilor că putem schimba lucrurile în Constanța", a spus candidatul USR PLUS.

Stelian Ion a demontat unele acuzații care vin din partea unor contracandidați, legate de lipsa de experiență în administrației: "S-a tot spus ca nu avem experiență, ca experiență pesedisti, asa cum e ea, trebuie sa continue.
Experiența PSD a sărăcit orașul pentru că au adus o data cu ei, corupția.
La fel și PNL, care timp de 20 de ani a făcut un blat păgubos cu PSD, au afaceri împreună, iar în Consiliul Local își rezolva interesele", a mai afirmat candidatul USR PLUS.


 

Strategia USR PLUS pentru primele 6 luni de zile după preluarea mandatului

"Auditul intern este primul pas, fie că vorbim despre contracte, litigii sau achiziții publice. Avem nevoie să vedem ce se întâmplă în aceasta instituție, lipsită de transparență.
Începând cu site-ul primăriei. În primele două luni de mandat, vom elabora documentația pentru a angaja o firmă de audit. Totodată va fi analizată activitatea directorilor și funcționarilor primăriei.
Vom reorganiza primăria. Nu putem continua așa. Vom analiza serviciul de salubrizare împreună cu societatea care prestează acest contract pentru îmbunătățirea activității. De asemenea, chestiunea terenurilor retrocedate va fi în atenția noastră. Vom crea un departament juridic profesionist", a explicat Stelian Ion.


PUG-ul are nevoie de o strategie de dezvoltare

Registrul spațiilor verzi va fi evaluat, a mai anunțat candidatul USR PLUS pentru Primăria Constanța iar PUG-ul realizat după ce va fi pusă pe hârtie o strategie de dezvoltare. “Verificarea PUZ - urilor care au fost atacate în instanță este un alt obiectiv al echipei mele. Nu în ultimul rând, vom creiona o strategie de dezvoltare a orașului, care să stea la baza Planului Urbanistic General.
Fac un apel către Decebal Făgădău să nu semneze contractul pentru viitorul PUG pe genunchi, înainte de data alegerilor.
Este nevoie de o strategie înainte să realizăm PUG - ul", a anunțat, Stelian Ion.
Nu în ultimul rand, candidatul USR PLUS a precizat că va înființa un departament solid pentru atragerea de fonduri nerambursabile și va aloca fonduri pentru creșterea gradului de pregătire a funcționarilor care se ocupa de achiziții publice și de managementul financiar al primăriei.

Mai multe detalii despre programul candidatului USR Plus, citiți aici:www.stelianion.ro.
Pe Stelian Cristian Ion (USR PLUS) îl regăsiți pe locul 8 pe buletinul de vot la alegerile locale din 27 septembrie a.c.


Comandat de USR PLUS , filiala Constanța
Executat de  ZIUA de Constanta – portal: www.ziuaconstanta.ro
mandatar financiar-cod AEP 21200251


Citește și:

#alegerilocale2020 LIVE TEXT&VIDEO - Candidatul USR Plus, Stelian Ion, în drum spre Primăria Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii