Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:01 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Stelian Ion, candidat USR PLUS – “27 septembrie este despre viitorul copiilor noștri aici, acasă, la Constanța. Este despre noi toți într-un oraș curat, verde, civilizat și prosper”! (video)

ro

23 Sep, 2020 00:00 2944 Marime text
 
  • Candidatul USR PLUS, Stelian Ion  afirmă că după 20 de ani, există, în sfârșit, alternativa politică pentru Constanța
  • Stelian Ion a vorbit la ZIUA Electorală despre proiectul de dezvoltare a orașului – “Constanța renaște”!
  • Stelian Ion a condus o campanie electorală, bine pusă la punct, extrem de vizibilă și de colorată, chiar și în mesaje. Dacă este suficient acest lucru vom vedea duminică
  • Ca primar al Constanței, deputatul Stelian Ion spune că își va desfășura activitatea pe baza următorului set de valori: eficiență, legalitate, transparență și implicarea constănțenilor în procesul decizional

Candidatul USR PLUS, Stelian Ion  afirmă că după 20 de ani, există, în sfârșit, alternativa politică pentru Constanța.
Este vorba despre oamenii USR PLUS, despre care spune că sunt competenți, hotărâți, harnici și tineri și mai ales capabili să realizeze renașterea acestui oraș.
Stelian Ion a vorbit la ZIUA Electorală despre politica ultimilor 20 de ani în Constanța și despre proiectul de dezvoltare a orașului – “Constanța renaște”  !


 
 
Stelian Ion a condus o campanie electorală, bine pusă la punct, extrem de vizibilă și de colorată, chiar și în mesaje. Dacă este suficient acest lucru vom vedea duminică. Apropo, despre ce este ziua de duminică?

“27 septembrie este, în primul rând, despre viitorul copiilor noștri aici, acasă, la Constanța. Este despre ei și despre noi într-un oraș curat, verde, civilizat și prosper. Constanța trebuie să redevină orașul care ne reunește familiile și ne readuce laolaltă pentru a ne împlini aici proiectele de viață, cariera, pasiunile, visurile.
Stă în puterea noastră să ne construim viitorul acum, aici, acasă. Pe 27 septembrie să facem ca acest oraș să renască!” – spune Stelian Ion, candidat USR PLUS pentru primăria Constanța.
Ca primar al Constanței, deputatul Stelian Ion spune că își va desfășura activitatea pe baza următorului set de valori: eficiență, legalitate, transparență și implicarea constănțenilor în procesul decisional.

Angajările se vor face pe baze meritocratice. Digitalizarea și transparentizarea vor diminua semnificativ corupția.
Toate contractele și plățile efectuate de Primăria Constanța vor fi publice.
Toate deciziile importante vor avea la bază dezbateri și consultări publice reale.

În calitate de primar al Constanței, deputatul Stelian Ion spune că își va desfășura activitatea pe baza următorului set de valori:

1. eficiență;
2. legalitate;
3. transparență;
4. implicarea constănțenilor în procesul decizional.

“Este necesar un audit organizațional în urma căruia vom decide cu privire la reorganizarea departamentelor și elaborarea unor proceduri de lucru. Angajările se vor face pe baze meritocratice.
Vom scăpa de hârțoage prin simplificarea și digitalizarea procedurilor și circuitului documentelor. Vom reface site-ul instituției și vom transmite live toate ședințele Consiliului Local Constanța, precum și ședințele comisiilor de specialitate. Calitatea imaginii și a sunetului vor face cu adevărat accesibile publicului aceste ședințe. Avem în vedere organizarea celui mai bun departament juridic. Digitalizarea și transparentizarea vor diminua semnificativ corupția. Toate contractele și plățile efectuate de Primăria Constanța vor fi publice.
Toate deciziile importante vor avea la bază dezbateri și consultări publice reale.

Vom adopta și implementa bugetarea participativă. Această modalitate de lucru permite cetăţenilor să se implice în luarea deciziilor privind dezvoltarea localităţii lor. Primăria alocă o parte din bugetul anual, iar locuitorii vin cu propuneri cu privire la ceea ce ar trebui îmbunătăţit în anul viitor în localitate. Prin votul popular sunt selectate propunerilor cetăţenilor" – a explicat candidatul USR PLUS pentru funcția de primar al municipiului Constanța.

Mai multe despre programul candidatului USR PLUS, citiți aici: www.stelianion.ro



ZIUA electorală este în direct, pe www.ziuaconstanta.ro dar și pe https://www.facebook.com/ziuaconstanta.
Comandat de USR PLUS , filiala Constanța
mandatar financiar-cod AEP 21200251
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii