Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:28 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Stelian Ion (Alianța USR-PLUS)- ”Scrutinul din septembrie, șansă istorică de a scăpa municipiul și județul Constanța de PSD”

ro

12 Aug, 2020 00:00 1710 Marime text

 
 
  • Candidatul Alianței USR-PLUS pentru primăria Constanța, deputatul Stelian Ion  consideră că alegerile locale din această toamnă reprezintă o șansă istorică de a scăpa municipiul și județul Constanța de PSD
  • Stelian Ion salută în acest sens gestul unui fost liberal  de a demasca public înțelegerile subterane din partid, acesta acuzând în mod deschis „înțelegerile” și „cooperativele” din PNL și PSD
  • Candidatul USR-PLUS susține că pentru unii lideri din PNL sunt mai importante jocurile politice

Candidatul Alianței USR-PLUS pentru primăria Constanța, deputatul Stelian Ion  consideră că alegerile locale din această toamnă reprezintă o șansă istorică de a scăpa municipiul și județul Constanța de PSD și de tot ce înseamnă incompetență în administrația publică.

“Conștient de importanța acestui moment am militat cu toată energia pentru coagularea forțelor de dreapta din Constanța pentru ca PSD și reprezentanții săi să plece acasă.
Pentru noi, USR- PLUS, este clar că actuala conducere a PNL Constanța nu achiesează la acest proiect politic de a uni forțele de dreapta, și cu părere de rău constatăm chiar rea voință și agresivitate în ceea ce ne privește, după cum lesne s-a putut constata din pozițiile publice ale liderilor PNL Constanța.
Pentru noi nu este un capăt de drum, ba din contră. Mergem mai departe și mai determinați ca niciodată. Vedem însă că există și oameni curajoși și de caracter în PNL, oameni care nu se tem să spună lucrurilor pe nume atunci când politicul deraiază de la regulile corectitudinii și transparenței.
Salut în acest sens gestul fostului vicepreședinte al PNL Constanța, George Muhscină, de a demasca public înțelegerile subterane din partid, acesta acuzând în mod deschis „înțelegerile” și „cooperativele” din PNL și PSD care lucrează cot la cot pentru a-i păstra pe pesediști la putere. Este un act de curaj și dovada clară că membrii PNL nu pot fi captivi la nesfârșit deciziilor de partid care nu-i reprezintă și nu le face cinste. De-a lungul timpului am avut un dialog bun cu unii dintre liberalii constănțeni iar pe alții i-am apreciat, fără a avea o comunicare directă. USR PLUS și PNL chiar am promovat un proiect comun referitor la bugetarea participativă, la care au lucrat membrii ambelor formațiuni”, spune deputatul Stelian Ion.

Candidatul Alianței USR-PLUS, afirmă că oameni precum Adriana Arghirescu, Mihaela Andrei, Bogdan Bola, Bogdan Barață, Costin Avătavului – toți membri PNL  -  au fost și pot fi parteneri de dialog valoroși, cu care este convins că va putea face o echipă bună pe viitor, indiferent de poziționarea fiecăruia în campania electorală.

Ne-am fi dorit pentru municipiul Constanța și pentru județul Constanța o echipă tânără și puternică, un tandem PNL USR-PLUS care să pună în valoare tânăra generație și cu care să spulberăm PSD-ul. Conducerea PNL nu a vrut. Pentru unii lideri din PNL au fost mai importante jocurile politice, aducerea în față a unor politicieni expirați. Cred în puterea exemplului și în onoare și de aceea cred că alături de liberalii adevărați, indiferent de partidul din care fac parte vom putea pune în mișcare cât de curând proiectul de coalizare a dreptei în județul Constanța. Alături de adevărații oameni de dreapta sunt convins că ne vom putea croi drum prin încrengătura de interese, abuzuri și trădări prin care PSD dorește să controleze în continuare Constanța”, a conchis Stelian Ion .
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii