Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:18 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Soluțiile candidatului Pro România, Mircea Titus Dobre pentru zonele Casa de Cultură – Inel 2 – Eliberării din municipiul Constanța (galerie foto)

ro

07 Sep, 2020 00:00 2238 Marime text
  • Deputatul Mircea-Titus Dobre candidează la funcția de primar al municipiului Constanța din partea Pro România
  • Săptămânal, candidatul vine cu soluții pentru cartierele orașului, create împreună cu arhitecți, proiectanți și ingineri constructori, astfel încât după implementare, Constanța să fie un oraș sistematizat, fără mașini parcate pe trotuare, la voia întâmplării, fără străzi sufocate de traficul infernal, fără ghene de gunoi insalubre și cu multe locuri de relaxare

Deputatul Mircea-Titus Dobre candidează la funcția de primar al municipiului Constanța din partea Pro România.
Săptămânal, candidatul vine cu soluții pentru cartierele orașului, multe dintre ele născute în urma discuțiilor cu locuitorii din aceste zone. “Proiectele pe care noi le propunem sunt create împreună cu arhitecți, proiectanți și ingineri constructori, specialiști în diverse alte domenii conexe, astfel încât să putem avea, după implementare, un oraș sistematizat, fără mașini parcate pe trotuare, la voia întâmplării, fără străzi sufocate de traficul infernal, fără ghene de gunoi insalubre și cu multe locuri de relaxare, în aer liber și în interior.
Proiectele nu sunt „desenate pe calculator” – așa cum încearcă unii adversari ai noștri să bagatelizeze munca noastră – ci sunt proiecte la cheie, care pot fi implementate mâine, dacă există voință politică. În privința surselor de finanțare, tot de voință politică și de pricepere avem nevoie. Noi echipa PRO România, suntem pregătiți să punem în practică aceste proiecte de modernizare a Orașului Constanța”, a declarat candidatul Pro România.
 
Iată viziunea candidatului Pro România pentru Zona Casa de cultură – Inel 2 – Eliberării vezi secțiunea “foto”.
 
-Construirea de parcări și realizarea de spații verzi
-Resistematizarea căilor de circulație auto și pietonale care nu satisfac condițiile minime de circulație în interiorul cartierului
-Realizarea de ghene de tip îngropat pentru colectarea gunoiului menajer
-Refacerea spațiilor verzi pierdute din preajma blocurilor și redarea trotuarelor pietonilor, pentru siguranța deplasărilor în cartier.

Zona Casa de cultură (galerie foto)

Proiect 1 – Reabilitare parc zona casa de cultură – Suprafata de 22.049 mp
Proiect 2 – Parcare supraetajată D+P+2E+Terasă circulabilă – 178 LP – în zona Aleii Daliei
Proiect 3 – Reabilitare loc de joacă, în suprafață de 539 mp, în zona Aleii Daliei
Proiect 4 – Parcare subterană – 70 de locuri de parcare, pe Aleea Violetelor
Proiect 5 – Parcare subterană – 102 locuri de parcare, pe Aleea Violetelor
 
„Propun mai multe proiecte pentru aceste 3 zone ale Constanței, ca soluții la problemele reale cu care locuitorii orașului se confruntă: aglomerații de mașini și cartierele duc lipsa de locuri de parcare amenajate; trotuarele destinate pietonilor sunt ocupate de mașini, împiedicând circulația în condiții de siguranță a oamenilor; spațiile verzi din apropierea blocurilor de locuințe sunt neîntreținute; lipsa unor zone publice deschise de cartier (piațete); zonele de ghene pentru pubelele de gunoi sunt insalubre.

Parcul din zona Casei de Cultură are o suprafață de peste hectare. Ar putea fi un loc minunat, mai ales că nimeni nu s-a uitat la el în ultimii 30 de ani, mai ales că administrația locală a fost condusă de cele două partide care fac un blat la ora actuală, PSD și PNL. Eu sper ca după aceste alegeri locale lucrurile să se schimbe, și într-un mod foarte rapid, în special în privința de resistematizării și regândirii orașului”, a explicat Mircea Titus Dobre.

În ceea ce privește zona Inel 2 – Eliberării, Mircea Dobre a declarat că, după discuțiile cu cetățenii, a aflat că niciodată în cei 30 de ani de la Revoluție nu a venit la în zonă vreun membru al conducerii administrației publice locale, indiferent de coloratura politică. Nimeni nu a venit cu niciun proiect pentru zona respectivă. Pentru această zonă propunem opt proiecte, din care șase reprezintă parcări supraetajate cu un număr total de 1.646 de locuri de parcare. Important este că terenul de 1 ha delimitat de străzile Prieteniei, Solidarității și Dreptății cred că se poate face un parc deasupra și o parcare sub formă de L în subteran. În prezent, acest teren este o bătătură, iar cine vrea să se convingă se poate duce până acolo“, a declarat candidatul Pro România la funcția de primar al Constanței, Mircea Dobre.
 
Zona Inel 2 – Eliberării (galerie foto)
Proiect 1 – Parcare supraetajată D+P+2E+Terasă circulabilă – cu 155 LP, în zona străzii Corbului
Proiect 2 – Parcare supraetajată D+P+2E+Terasă circulabilă – cu 198 LP, în zona aleii Topolog
Proiect 3 – Parcare supraetajată D+P+2E+Terasă circulabilă – cu 110 LP, în zona Străzii Bravilor
Proiect 4 – Parcare supraetajată D+P+2E+Terasă circulabilă – cu 155 LP, în zona străzii Prieteniei – Solidarității
Proiect 5 – Amenajare Parc incinta blocuri – Zona str. Dreptății, Prieteniei și Solidarității – în suprafață de 10.275 mp – cu parcare subterană – 590 LP
Proiect 6 – Parcare supraetajată D+P+2E+Terasă circulabilă – cu 198 LP, în zona Străzii Cutezătorilor
Proiect 7 – Parcare supraetajată D+P+2E+Terasă circulabilă – cu 240 LP, în zona Străzii Alexandru Gherghel
Proiect 8 – Amenajare spațiu verde și loc de joacă, în suprafață de 2.730 mp
 
Mai multe detalii despre aceste proiecte, pot fi consultate pe pagina web a candidatului: www.mirceadobre.ro și le vom detalia și într-o ediție viitoare.

Comandat de Partidul PRO România, filiala Constanța Executat de  ZIUA de Constanta – portal: www.ziuaconstanta.ro
CMF: 21200010


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii