Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Rezultate alegeri locale 2020 în Saraiu

ro

27 Sep, 2020 22:31 4515 Marime text


În urma exit poll -ul din această seară, Dorinela Irimia, a ocupat primul loc în cursa pentru funcția de primar al localității Saraiu din județul Constanța.

Bună seara, stimați cetățeni ai comunei Saraiu !

Sunt recunoscătoare și vreau să vă mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de mine . Aduc mulțumiri tuturor celor care v-ați implicat , care m-ați votat și vă pasă cine va deveni primar, pentru următorii patru ani .

Vreau să vă asigur atît pe cei care m-au votat în mandatele anterioare , cît și celor care au avut alte opțiuni de vot , că îi respect în aceași măsură , că voi fi primarul fiecăruia dintre dumneavoastră și că voi face tot ce îmi stă în putință pentru a realiza proiectele pe care mi le-am propus .

Trebuie să facem din Saraiu , o comună cu care să ne mîndrim zi de zi. Indiferent de preferințele politice , avem cu toții aceleași speranțe pentru un viitor mai bun . Sunt încrezătoare mai mult ca niciodată, că eu împreună cu echipa mea vom reprezenta continuitatea, acea schimbare în bine, pe care o dorim cu toții.

Vă mulțumesc pentru că ați fost alături de mine și echipa mea, vom lupta împreună pentru un viitor și o viață mai bună în localitatea noastră !

Vă multumesc, dragi Săraieni, pentru că m-ați ales să fiu primarul dumneavoastră, vă voi reprezenta cu cinste și demnitate! Doar împreună vom reconstrui comuna noastră!

Primarul dumneavoastră, Dorinela Irimia .

Amintim că, Dorinela Irimia a câştigat, în 2012, Primăria Saraiu cu 62,5% din voturile alegătorilor, acumulând 300 de voturi în plus faţă de fostul primar, social-democratul Vasile Băjan.

Dorinela Irimia este de profesie inginer chimist în industria alimentară. 

Mai menționăm că, aceasta, a ocupat funcția de primar și înainte de alegerile locale 2020.

Iată postarea de pe pagina de socializare a Dorinelei Irimia, unde aceasta îndeamna populația la vot:

Ce faci pe #27septembrie2020 ?
💙💛
De duminica începe viitorul! Eu merg la vot!
Prin votul meu, eu vreau să arat că îmi pasă de casa mea, de familia mea , de satul meu, de țara mea,  de viitorul meu și al copiilor noștri!
Prin votul meu, eu vreau să decid pentru mine și nu îi las pe alții să o facă!
Prin votul meu, eu vreau să contez! Tu ce faci ?! Ieși duminica la vot și gândește-te la toate lucrurile bune pentru care TREBUIE să votezi! Tu faci diferența! VOTEAZĂ!  AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU!


Citește și: Dosarul în care primarul din Saraiu, Dorinela Irimia, a fost amenințată cu moartea și șicanată în trafic, la primul primul termen în apel

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii