Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Rareș Bogdan, alături de echipa PNL Constanța. Ce mesaj a transmis (galerie foto)

ro

23 Sep, 2020 11:05 2182 Marime text

Miercuri, 23.09.2020, ora 10.30, PNL Constanța organizează o conferința de presă cu tema VOTUL UTIL, la sediul PNL din bulevardul Ferdinand, nr. 49.

La eveniment participă Rareș Bogdan, Prim-vicepreședinte PNL. Bogdan Huțucă și Vergil Chițac sunt și ei prezenți.

Bogdan Huțucă a luat cuvântul.


"Domnul europarlamentar Rareș Bogdan este alături de noi. Doresc să transmit un mesaj constănțenilor. La alegerile din acest an avem o singură șansă, printr-un singur vot. Avem să facem o alegere între dezvoltare, investiții și între stagnare, blocare, risipirea banului public. Vreau să invit constănțenii să iasă la vot! Calculul este unul simplu. Avem un singur tur de vot și ia primaria sau președinția CJ. PNL și PSD se bat. Așa arată datele. Orice vot irosit acordat unui alt candidat decât cel PNL este un vot care favorizează PSD", a spus Huțucă, președinte PNL Constanța.


 Huțucă a mai spus ca Vergil Chițac este un om bun, iar de Mihai Lupu că a bătut județul în lung și-n lat.

Obiectivul acestui vot este distrugerea sistemului PSD,  a conchis președintele PNL.


A luat cuvântul Rareș Bogdan.


Acum patru ani l-am susținut și îl susțin pe Vergil Chițac. Încep prin a va spune că, indiscutabil, trebuie să promiteți cu toții pe bugetul cabinetului meu că veți veni cu toții să facem o plimbare prin România. În urmă cu o lună am fost în zona veche. Am văzut orașul. Oameni buni, nu știu dacă realizați cât de rău arata acest oraș. Vreau să fac următorul expirement, chiar daca mă suportați sau nu, și să mergem la Brașov, Sibiu, Arad, Timisoara, Cluj, Iași. Veți vedea diferențele colosale", a spus europarlamentarul.


A comparat și Sinaia cu Bușteni, care sunt cu administrații diferite și arată total altfel. A dat și alte exemple cu administratie liberală, cum ar fi la Cluj.

Potențialul Constanței este unul uriaș. Este Barcelona României. Am bătut pe jos alături de Bogdan și Vergil Chițac. Efectiv mi-a venit sa plâng.

Un miliard de euro trebuie să ajungă la Constanța, a spus europarlamentarul, care consideră că suma de bani este necesara pentru dezvoltarea Constanței.

A spus că un an de zile este necesar pentru schimbare.


În Dobrogea, este un exemplu pentru întreaga Europă. Melanjul cultural și inter etnic este unic", a subliniat Rareș Bogdan.

 Vom lua un scor istoric. Vom avea de la 7 președinți CJ la 17. La Bacău câștigăm, la Galați la fel. Costel Alexe câștiga CJ la Iași. La Botoșani, la fel", a spus Rareș Bogdan.


A spus că Moldova va fi eliberată de PSD.

Constanța se va relua la viteza de dezvoltare pe care o au comunitățile PNL. Vergil Chițac este într-o relație specială cu majoritatea primăriilor liberale. Dezvoltarea orașelor pe bani europeni a început cu Klaus Iohannis la Sibiu. Cel care a realizat cea mai spectaculoasă transformare este Ilie Bolojan, a adaugat invitatul.

El îi mai roaga pe constănțeni să înțeleagă că vechea administrație a făcut ceea ce se vede în prezent aici, iar pe partea cealaltă este dezvoltarea pe care o promite PNL. El a mai spus că trebuie să se țină cont că PNL se va afla în continuare la guvernare și primarii o să aiba un sprijin în ei.

De ce să ții Constanța departe de această axă de dezvoltare?


Comandat de Partidul National Liberal- Filiala Constanța - Executat de  ZIUA de Constanța – portal: www.ziuaconstanta.ro - mandatar financiar-cod AEP 21200012 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii