Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Pro România joacă o carte importantă pentru câștigarea alegerilor locale în acest an în comuna Agigea. Mihai Oancea, primarul tuturor!

ro

17 Sep, 2020 00:00 3038 Marime text
  • Mihai Oancea este candidatul Pro România la primăria din Agigea
  • Dacă va deveni primar, Oancea și-a propus modernizarea infrastructurii în Agigea și Lazu, construirea unor piste pentru biciclete în jurul lacului, canalizare pentru Lazu, asfaltarea tuturor străzilor, reabilitarea și pavarea trotuarelor
  • Cel mai important, candidatul PRO România își dorește o apropiere a autorității locale de comunitate, dar și o atmosferă nouă în rândul locuitorilor
  • Oancea consideră că împreună cu echipa sa de consilieri, cea mai bună și cea mai sudată, pot face din Agigea o comunitate unită, bazată pe respect și încredere
Mihai Oancea este candidatul Pro România la primăria din Agigea.
Cu o vastă experiență în administrație publică, fiind consilier local timp de 6 ani, vrea să fie viitorul primar al comunei Oancea își dorește o apropiere a autorității locale de comunitate.
Despre acest proiect a vorbit și ieri la ZIUA Electorală.

Interviul video, poate fi urmărit aici:


Dacă va deveni primar, Mihai Oancea și-a propus modernizarea infrastructurii în Agigea și Lazu, construirea unor piste pentru biciclete în jurul lacului, cu acces din centrul localității, canalizare pentru Lazu, finalizarea sistemului de canalizare din Agigea, asfaltarea tuturor străzilor din Agigea și Lazu, reabilitarea și pavarea trotuarelor, realizarea unui coridor pietonal de trecere între Steaua de Mare și plaja Agigea pentru localnici și turiști. Finalizarea construcției școlii și o nouă grădiniță promisă locuitorilor încă din anul 2011, se regăsesc printre prioritățile candidatului Pro România.

Și cel mai important, Mihai Oancea își dorește o apropiere a autorității locale de comunitate, dar și o atmosferă nouă în rândul locuitorilor, prin crearea de spații de relaxare, unde oamenii să se simtă în siguranță, respectați și apropiați, locuri de joacă pentru cei mici și zone de agrement pentru adulți, dar și un oraș curat și îngrijit.
Cartierul Sanatoriu și zona Spital Dermato-Venerice reprezintă zona cu cele mai mari probleme din Agigea se vor afla deasemenea pe lista de priorități a candidatului Pro România, dacă locuitorii din Agigea și Lazu îi vor acorda votul și încrederea pe 27 septembrie a.c.

Candidatul PRO România, Mihai Oancea consideră că împreună cu echipa sa de consilieri, cea mai bună și cea mai sudată, pot face din Agigea o comunitate unită, bazată pe respect și încredere.

ZIUA Electorală este în fiecare zi, în direct, pe www.ziuaconstanta.ro dar și pe https://www.facebook.com/ziuaconstanta. Urmăriți-ne!
 
Comandat de: 
Partidul PRO România, filiala Constanța
CMF: 21200010


 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii