Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Prin viziune și acțiune, candidatul Pro România, Bogdan Cristian Dicu vrea să aducă bunăstare pentru locuitorii comunei Tuzla! ( documente + video)

ro

25 Aug, 2020 00:00 3999 Marime text
 Bogdan Cristian Dicu este candidatul Pro România la primăria Tuzla. Are 44 de ani, doi copii și este manager general al unei companii. CV-ul complet poate fi studiat în secțiunea „documente”.
În privința programului său electoral, Dicu îl descrie ca fiind unul este simplu și clar, inspirat din nevoile cetățenilor comunei Tuzla!
 

ZIUA Electorală

Alegerile locale se apropie cu paşi repezi Piața locală abundă de această dată de candidaturi. De stânga, de dreapta, independenţi, toți vor voturile dumneavoastră.  Dincolo de sondaje și cercetări sociologice subiective, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează o nouă provocare.

În ordine alfabetică, i-am invitat în fața dumneavoastră pe candidații din alegerile locale să se prezinte și să spună care este viziunea lor pentru Constanța.

Interviul cu Cristian Bogdan Dicu, candidatul Pro România  pentru primăria Tuzla  poarte fi urmărit aici:

Program electoral al candidatului Pro România, Bogdan Cristian DICU

 
Candidatul Pro România pentru primăria Tuzla, Bogdan Cristian Dicu consideră că  economia este fundamentul dezvoltării oricărei localități. De aceea, propune o schimbare fundamentală de viziune locuitorilor din Tuzla.
“Primăriile nu mai trebuie să se mulțumească să împartă banii care le vin la buget, ci trebuie ca, prin investițiile pe care le fac, să atragă noi investiții private, care să dezvolte comuna și prin aceasta să aducă locuri de muncă și asigure o viață confortabilă cetățenilor”, afirmă candidatul Pro România.

Bogdan Cristian Dicu propune:
- Atragerea de investitori români și străini pentru dezvoltarea comunității
- Acordarea de facilități pentru dezvoltarea afacerilor locale , în special a celor mici și mijlocii
- Crearea de noi locuri de muncă
- Administrație rapidă și imparțială
- Licitații transparente

Candidatul Pro România, Bogdan Cristian Dicu militează pentru o administrație publică locală eficientă, organizată pe principii de management, care să optimizeze interacțiunea cu persoanele fizice și juridice, obiectivul principal fiind acela de a aduce cetățeanul în prim planul proiectelor de dezvoltare.

Soluțiile propuse sunt:
- Digitalizare – plata online a taxelor și impozitelor
- Transparență decizională – transmiterea ședințelor de Consiliu Local live
- Implicarea cetățeanului în proiectele de anvergură prin implementarea unui system de vot electronic
- Proceduri clare de selecție, evaluare, promovare și salarizare a funcționarilor publici.

Infrastuctura este o necesitate

În ceea ce privește, infrastructura, candidatul Pro România, Bogdan Cristian Dicu afirmă că aceasta este motorul economiei, lipsa acesteia putând afecta în mod negativ dezvoltarea unei localități.
Iată de ce infrastuctura nu este un moft ci o necesitate. Soluțiile propuse sunt:
  • Asfaltarea drumurilor și pavarea trotuarelor din comună
  • Refacerea și modernizarea iluminatului public
  • Realizarea unui nou sens giratoriu la ieșirea din Tuzla spre Costinești
  • Crearea unui parc industrial
  • Racordarea la rețeaua națională de gaze
  • Rezolvarea problemelor apelor pluviale
  • Dezvoltarea infrastructurii către mare și către lacul Techirghiol
  

Protecția socială în comuna Tuzla

 Tuzla are restanțe importante la asigurarea protecției sociale a persoanelor vulnerabile și a persoanelor cu dizabilități, mai mult nu dă suficientă atenție viitorului neavând o preocupare evidentă de întrajutorare a familiilor tinere.

Candidatul Pro România spune că are soluții:
  • Indentificarea de terenuri în vederea construirii de locuințe pentru tinerii căsătoriți
  • Identificarea persoanelor cu venituri reduse pentru acordarea de ajutoare sociale
  •  Crearea de locuințe protejate pentru persoanele cu handicap
  • Ajutoare pentru pensionarii cu pensia minimă.
Candidatul Pro România, Bogdan Cristian Dicu consider că cea mai mare resursă pe care o avem este mediul, de aceea suntem obligați să luptăm cu toate puterile pentru a o proteja, protejând mediul înconjurător ne protejam pe noi și generațiile viitoare. Tocmai de aceea, în programul său electoral, care poate fi studiat integral în secțiunea “documente”, propune câteva soluții și în acest domeniu: Reducerea taxei pentru colectarea gunoiului menajer,  colectarea selectivă sau amenajarea unui parc de mari dimensiuni în localitate.

Oportunități pentru copiii Tuzlei

În ceea ce privește educația, candidatul Pro România, spune că pe de o parte, primăriile trebuie să aibă un rol activ în stimularea procesului educațional. Pe de altă parte, primăriile trebuie să sprijine părinții cu copii pe perioada când aceștia muncesc.

Bogdan Cristian Dicu propune recompensarea elevilor cu rezultate bune la învățătură, crearea unui sistem public accesibil de after-school, rețea de activități extrașcolare organizate de primărie sau achiziționarea de tablete pentru elevi.

Bogdan Cristian Dicu - candidatul Pro România la primăria Tuzla

Candidatul Pro România pentru primăria Tuzla, Bogdan Cristian Dicu consideră că  economia este fundamentul dezvoltării oricărei localități. Militează pentru o administrație publică locală eficientă, organizată pe principii de management, pentru că Tuzla are restanțe importante la asigurarea protecției sociale a persoanelor vulnerabile și a persoanelor cu dizabilități.

În domeniul educației, Bogdan Cristian Dicu propune recompensarea elevilor cu rezultate bune la învățătură, crearea unui sistem public accesibil de after-school.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii