Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Președintele USR, Dan Barna, alături de Stelian Ion și Remus Negoi, la Constanța (galerie foto+video)

ro

07 Sep, 2020 17:10 2442 Marime text

Președintele USR Dan Barna se află astăzi la Constanța, alături de Stelian Ion și Remus Negoi, candidații USR PLUS pentru funcția de primar al Constanței și președinte al Consiliului Județean. 

Cei trei vor străbate Parcul Tăbăcărie, pornind de la ora 17:00 din zona Hotelului Zodiac, pentru a sta de vorbă cu constănțenii.

Dan Barna a spus că a fost prin județ astăzi și speră ca Stelian Ion să câștige alegerile la Primăria Constanța.

"Vrem depesedizarea Constanței. De asta USR PLUS sunt oameni care fără să ne fi dorit să intrăm în politică, sunt oameni care au decis să facă ceva. Am fost în Agigea astăzi și era o stație de autobuz în fața casei. Ne pretindem europeni, dar în  realitate sunt foarte multe lucruri care nu s-au întâmplat", a spus Barna

"În discuțiile purtate cu Ludovic Orban, nu am reușit să îl conving că Stelian Ion este opțiunea cea mai bună pentru Constanța", a spus Barna.


Ion Stelian l-a completat și a punctat că nu au reușit să fie în acord cu alți contracanditați.

Liderul USR, alături de cei doi candidați de la Constanța stau de vorbă aleatoriu cu oamenii din parc.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dorel 08 Sep, 2020 11:58 Barna cum rămâne cu impozitul de 95% pentru pensiile nesimțite ?! Nu se mai aude nimic. A fost doar praf în ochi pentru noi prostimea care vă votează ?