Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:35 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Obiectivul îndrăzneț al primarului Iulian Soceanu - „Orașul Techirghiol – Stațiunea balneară numărul 1 în România”

ro

21 Sep, 2020 00:00 2959 Marime text
  • Iulian Constantin Soceanu candidează pentru al doilea mandat de primar al orașului Techirghiol din partea Partidului Național Liberal
  • Va continua investițiile în turism, dar nu va neglija nici obiectivele care contribuie creșterea gradului de confort al oamenilor: modernizarea a 23 de străzi, prelungirea pistelor de bicicliști și reabilitarea trotuarelor, finalizarea proiectului de alimentare cu gaze, amenajarea unei alei de promenade în comun cu primăria Eforia, investițiile în reabilitarea și chiar reînființarea unor unități de învățământ, construirea unei piețe agroalimentare, construirea de locuințe sociale pentru tineri

Iulian Soceanu candidează pentru al doilea mandat de primar al orașului Techirghiol din partea Partidului Național Liberal.


Numele său este asociat cu performanța. Fost sportiv, a dorit să facă investiții majore în orașul Techirghiol. Motivat, ambițios și disciplinat, a căutat să fie mereu cel mai bun în tot ceea ce a întreprins și dacă e să ne uităm la realizări, a și reușit acest lucru.

știi că 60% dintre locuitorii orașului te-au creditat cu încredere, prin vot, e o responsabilitate foarte mare! Așa a fost în 2016, an în care am devenit primar. Până să ajung în administrația publică, activam ca administrator al unei firme care organizează evenimente. Să devin primar a fost o onoare pentru mine!”, rememorează primarul Soceanu.
 
  • Ce nu știm despre un primar?
  • Iulian Soceanu: Că până să ajungă primar, trebuie să știe ce înseamnă să lucreze cu oamenii și să fi demonstrat că își poate asigura un trai decent.
 
  • Orașul Techirghiol – Stațiunea balneară numărul 1 în România”, un slogan îndrăzneț. Cum veți reuși?
  • Iulian Soceanu: Motorul economiei locale este activitatea turistică. Vom continua investițiile în acest sector, dar nu sunt de neglijat nici obiectivele care contribuie creșterea gradului de confort al oamenilor: modernizarea a 23 de străzi, prelungirea pistelor de bicicliști și reabilitarea trotuarelor, finalizarea proiectului de alimentare cu gaze, amenajarea unei alei de promenade în comun cu primăria Eforia, investițiile în reabilitarea și chiar reînființarea unor unități de învățământ, construirea unei piețe agroalimentare, construirea de locuințe sociale pentru tineri.
 
  • Ce vi s-a părut cel mai dificil până acum?
  • Iulian Soceanu: Văd birocrația ca pe o barieră între mine și oameni.
 
  • Vă știm un familist. Au înțeles cei de la dumneavoastră de acasă că acum, ca primar, familia s-a extins?
  • Iulian Soceanu: Așa e, întreaga comunitate mi-a devenit ca o familie de care trebuie să am grijă. Mi-am asumat. Soția și cei doi copii au înțeles și sunt alături de mine. Petrec mai mult timp în direcția treburilor administrative, dar acele momente cu familia chiar sunt mai intense și unice. Încercăm să facem fiecare moment o amintire.
 
  • Sunteți primul primar din România care a organizat licitația de concesionare a serviciului de distribuire a gazelor, după adoptarea noii legislații. Ce ați simțit?
  • Iulian Soceanu: Satisfacție și mulțumire.

Comandat de Partidul National Liberal- Filiala Constanța - Executat de  ZIUA de Constanța – portal: www.ziuaconstanta.ro - mandatar financiar-cod AEP 21200012
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii