Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Mircea Dobre (Pro România) - “Problema locurilor de parcare din zona veche a orașului poate fi rezolvată prin amenajarea a două parcări supraetajate”

ro

15 Aug, 2020 00:00 2307 Marime text
  • Liderul PRO România și candidat la primăria Constanța, Mircea Dobre consideră că toamna acestui an va aduce dezastrul economic, nota de plată a guvernării liberale
  • Deputatul Mircea Dobre, candidatul Pro România la primăria Constanța a prezentat două proiecte pentru zona peninsulară/ piața Ovidiu
  • La rândul său, Răzvan Filipescu – candidat pentru postul de președinte al Consiliului Județean a făcut apel către toți primarii și contracandidații săi la o campanie electorală curată în județ
  • Fiul fostului consul onorific al Ungariei la Constanța candidează din partea Pro România la primăria Cumpăna


Liderii PRO România Constanța, coordonatorul Mircea Dobre și secretarul general Răzvan Filipescu, au susținut conferința de presă săptămânală.
Liderul PRO România și candidat la primăria Constanța, Mircea Dobre consideră că toamna acestui an va aduce dezastrul economic, nota de plată a guvernării liberale.
Dobre îi vede pe guvernanți incapabili să gestioneze viitoarea criză.
La rândul său, Răzvan Filipescu – candidat pentru postul de președinte al Consiliului Județean a făcut apel către toți primarii și contracandidații săi la o campanie electorală curată în județ și i-a lansat candidatululi PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu invițația la o dezbatere publică.
 


Fiul fostului consul onorific al Ungariei la Constanța candidează la primăria Cumpăna


În cadrul conferinței de presă a fost anunțat și candidatul formațiunii pentru primăria Cumpăna. Candidat este Ionuț Francisc Paloși, fiul fostului consul onorific al Ungariei la Constanța, Francisc Paloși și membru UDMR.
Paloși a afirmat ca vrea sa câștige primăria Cumpăna și va reuși acest lucru alături de locuitorii comunei.
Paloși are 43 de ani și spune că a făcut carieră și în domeniul public și în privat și la fel va face și când va ajunge primar la Cumpăna.
"Vreau să contribui la creșterea nivelului de trai al locuitorilor din Cumpăna prin deschiderea de cabinete medicale pe care le voi pune gratuit la dispoziția medicilor. Candidez să pun Cumpăna pe hartă, o comună aflată la doar 5 km de Constanța", a anunțat Ionuț Paloși. Și domeniile cultural și sportiv vor fi în atenția candidatului Pro România la primăria Cumpăna.
 


Dobre propune 1400 de locuri de parcare în zona Peninsulară

Deputatul Mircea Dobre, candidatul Pro România la primăria Constanța a prezentat două proiecte pentru zona peninsulară/ piața Ovidiu.
Propunerea vizezează realizarea a două parcări în zona: una vizavi de liceul Mihai Eminescu și cea de-a doua în Portul Tomis. Ambele parcări ar trebui amenajate pe terenuri aflate în litigii, dar ele, spune Dobre, pot fi rezolvate fie în instanță, fie prin expropriere de utilitate publică. În total s-ar putea crea 1.400 de locuri de parcare în zona peninsulară. Parcările din zona peninsulară vor fi cu plată atât pentru turiști cât și pentru constănțeni.
Cel de-al doilea proiect intitulat "Promenada verde a Constanței" va avea 5 kilometri și va porni din portul Tomis până în Portul Diamant (n.r. nerealizat de autoritati, dar propus de Mircea Dobre încă de când era ministru al Turismului).




Citește și:

#alegerilocale2020 Conducerea Pro România, filiala Constanța, susține o conferință de presă (live text+video)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii