Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 LIVE TEXT & VIDEO - PRO România prezintă un nou proiect pentru Constanța Nod intermodal gara- autogara Sud - aeroport (galerie foto + document)

ro

11 Sep, 2020 13:03 2311 Marime text

 
  • Candidații Pro România, filiala Constanța prezintă astăzi un nou proiect pentru constănțeni.
  • Puteți consulta și descărca Rezumatul proiectului propus de PRO România și în Secțiunea Document.

Mircea Dobre, coordonator Pro România Constanța și candidat pentru funcția de primar și Răzvan Filipescu, secretar general al filialei și candidat la președinția CJC vorbesc astăzi despre proeictul "nodul intermodal al gara - autogara Sud - aeroport".

Candidatul Pro România pentru CJC, Răzvan Filipescu, face o sinteză a ultimei săptămâni de campanie electorală.

Filipescu vorbește din nou despre blatul dintre PSD și PNL la nivel de județ și critică faptul că contracandidații acestuia nu vor sa iasă la dezbateri.


"Le transmit tururor că proiectele noastre sunt muncite, aplicabile și finanțabile" afirmă Filipescu.

Acesta le transmite contracandidaților de la PSD, partid care a condus Consiliul Județean, că "Tulcea a reușit să atragă fonduri europene, la fel și Galați și Buzău, doar la Constanța acest lucru nu s-a putut. Văd pe liste oameni care, în ultimii patru ani, nu au avut nicio inițiativă, în schimb vor din nou votul oamenilor", mai spune Filipescu.

Candidatul Pro România pentru CJC se declară îngrijorat și în calitate de părinte vizavi de începutul anului școlar. "Nu ne spune nimeni ce se va întâmpla a doua zi după alegeri. Cine va face dezinfecția la școlile din județ, imediat după alegeri, astfel încât, copiii noștri să se întoarcă în siguranță în clase, de pe 28 septembrie"

O ultimă chestiune punctată de Filipescu este situația disperată a fermierilor constănțeni, care nici pânăacum nu au obținut suspendarea creditelor la rate, cu toate că au cerut acest lucru și guvernului, și parlamentarilor constănțeni.

Mircea Dobre despre nodul intermodal gara - autogara Sud - aeroport



Proiectul va fi extrem de util, atât pentru municipiul Constanța, cât și pentru localitățile din zona Metropolitană - susține Mircea Dobre.

Potrivit proiectului, parcul de la gară va fi legat printr-o pasarelă de această autogară, explică Mircea Dobre.

Candidatul PRO România a mai afirmat că tot transportul public trebuie gestionat într-un parteneriat de Primăria Constanța și Consiliul Județean Constanța.

Proiectul ar putea fi finalizat de la bugetul local, național, prin fonduri europene sau prin lansarea pe piață a bonurilor municipale.

Dobre a trimis săgeți și către președintele PMP, despre care spune că nu poate să critice proiecte, pentru că el nu le înțelege.

Dobre îl întreabă pe reprezentantul PMP dacă are autorizație pentru lucrările făcute la sediul partidului, amplasat într-o clădire de patrimoniu din zona peninsulară.

Dobre a mai afirmat că "actualul primar, Decebal Făgădău nu face campanie electorală, ci s-a transformat într-o bocitoare, care, atunci când prinde un microfon, se plânge că este atacat nefondat, la câte a făcut el pentru Constanța".

Mai multe detalii despre acest proiect, în ediția de mâine a ZIUA de Constanța.

De asemenea, puteți consulta și descărca Rezumatul proiectului propus de PRO România și în Secțiunea Document.



Comandate de PARTIDUL PRO ROMANIA FILIALA CONSTANTA
Executat de  ZIUA de Constanta – portal: www.ziuaconstanta.ro
CMF: 21200010
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii