Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:48 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Felix Stroe și Decebal Făgădău, în conferință de presă (galerie foto+video)

ro

23 Sep, 2020 12:12 2437 Marime text

Miercuri 23 septembrie, ora 12.00, are loc conferința de presă organizată de Președintele Organizației Județene PSD Constanța, Felix Stroe - candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța - și primarul Municipiului Constanța, Decebal Făgădău, candidat pentru un nou mandat la funcția de primar.


Felix Stroe a luat cuvântul.


Este o zi importantă pentru noi. Mai sunt câteva zile până duminică când vom merge cu toții la vot. Vom alege administrația publică locală. La această conferință este prezent domnul Cosmin Gușă, un brand în media românească și în politica românească. Este un om cu convingeri puternice. Este un om care este alături de noi. Este prezent și domnul primar și prietenul meu, Decebal Făgădău", a spus Stroe.


A luat cuvântul Gușă.

Sunt prezent aici să susțin candidaturile pentru președenția Consiliului Județean și pentru Primăria Constanța" a punctat Gușă.

 El a spus ca a fost exclus din partid de Viorica Dăncilă, iar din toamna 2019 PSD București nu a acceptat excluderea.


Nu am fost extrem de activ pentru că așa s-au aranjat treburile. Am fost activ în ultimele două săptămâni în Constanța. Le-am acordat lui Felix și lui Decebal susținerea. Dar și domnului Murad", a adaugat Gușă.

 Este cea mai agregată candidatură dintre candidaturile la consiliile județene din țară", a adaugat Gușă.

Pe Decebal îl cunosc de mult timp, dacă în ultimii 20 de ani am stat aici. De-a lungul anilor mi-a explicat lucrurile pe care vrea să le facă, pe care a reușit să le facă, și pe care nu a reușit, și de ce, a mai spus Gușă.


A luat cuvântul Decebal Făgădău.

Aș începe prin a-i mulțumi lui Cosmin prin amabilitatea gestului de a veni la Constanța. Trebuie să vă recunosc că lucrul acesta a venit firesc, nefiind programați. Am aflat din presă că mă susține. Sunt obișnuit să îmi duc bătăliile singur. Sunt pregătit de atacuri. Sunt neobișnuit când cineva vine și îmi arată susținerea",  spune Făgădău.

Am învățat foarte mult de la Felix. Eram pentru prima dată la un exercițiu cu nume și prenume. În 2016, principalul adversar din punct de vedere al gălăgiei era Claudiu Palaz", a spus Făgădău.


Felix mi-a propus această alianță la nivel local, păstrându-ne integritatea cu Mișcarea Populară. Mi-a fost greu să mă pun la această masă după doar 24 de ore. A urmat un mandat care în CLM a avut proiecte bune trecute", a adaugat Făgădău.

Ne aflăm în fața unui exercițiu ciudat. Sunt mulți candidați, multe proiecte. Sunt teme de interes...noi venim ca o echipă pe care o cunoașteți deja, care are deja proiecte, analize, absolut tot luat la purificat. Deja știți totul despre noi", a adăugat Făgădău.

În calitate de primar invit constănțenii să vină la vot!", spune primarul.


El a spus că sunt în siguranță, căci a luat toate măsurile de protecție.

De asemenea, a ținut să felicite cele trei doamne intrate în cursa pentru primărie. A mai spus că dacă s-ar uita pe lista de la CJ Constanța l-ar alege pe Stroe pentru experiență, lucrul deja făcut și echipa.

Primarul Decebal Făgădău l-a pus pe Felix Stroe să promită că nu va pleca ca deputat sau altă funcție centrală, dacă iese președinte la CJ.

Dacă cetățenii județului Constanța îmi vor acorda votul, nu voi pleca la București, nu sunt ca vulpea care când ajunge la struguri spune că sunt acrii. Dacă nu voi ajunge președinte CJ Constanța tot nu voi pleca", a spus Stroe.



Comandat de Partidul Social Democrat – Filiala Constanța
Executat de  ZIUA de Constanta – portal: www.ziuaconstanta.ro
CUI mandatar financiar coordonator: 21200019 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii