Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Corina Martin (PER) și Horia Constantinescu (PPU-SL), față în față într-o dezbatere electorală. Și-au urat reciproc să fie viceprimar în mandatul de primar al celuilalt! (video)

ro

14 Sep, 2020 00:00 4804 Marime text

 

Pe 27 septembrie, constănțenii sunt chemați la vot să-și aleagă primarul, consilierii locali și județeni și președintele Consiliului Județean.
Primăria Constanța este esențială pentru comunitatea noastră pentru că activitatea ei se răsfrînge direct asupra calității vieții fiecăruia dintre noi.
Dacă primarul își face sau nu treaba, dacă ia sau nu cele mai bune decizii, toate aceste acțiuni sau inacțiuni le resimțim fiecare dintre noi.

Cotidianul ZIUA de Constanța a organizat o dezbatere electorală între doi dintre cei 17 candidați pentru funcția de primar al municipiului Constanța:
Corina Martin este candidat al Partidului Ecologist Român pentru primăria Constanța.

Horia Miron Constantinescu candidează din partea PPU-SL pentru funcția de primar al municipiului Constanța.

Dezbaterea poate fi urmărită aici:
 



Concluzia dezbaterii a fost aceea că la aceste alegeri locale, constănțenii ar trebui să voteze un gospodar și nu, oameni politici.
În cadrul dezbaterii, constănțenii s-au arătat interesați de proiectele celor doi și în special de subiectul :educație!
În aceeași măsură au dorit să cunoască soluțiile pe care cei doi candidați le propun pentru rezolvarea problemelor reale ale orașului, de la dezvoltarea precară până la problemele sociale și cele care privesc asistența sanitară.


Dat fiind numărul mare de candidați, în prima parte a campaniei a lipsit scanteia care să mobilizeze electoratul la vot! Însă această situație s-ar putea schimba în cea de-a doua parte a campaniei, pentru că mulți dintre candidații la funcția de primar al municipiului Constanța vor continua să prezinte și alte proiecte care, probabil vor ridica nivelul de interes al electoratului.
Ambii competitor, dar și publicul au salutat dezbarea și sunt de părere că orașul Constanta va fi bine și pe drumul cel bun, atunci când toți competitorii electorali vor accepta să iasă la dezbateri în spațiul public, astfel încât constănțenii să le poată asculta și pune întrebări pe marginea soluțiilor propuse de către candidați.

Atât Corina Martin cât și Horia Constantinescu și-au urat reciproc să fie viceprimar în mandatul de primar al celuilalt, pentru că au regăsit multe puncte comune în programele lor electorale.
Cu siguranță, Constanța merită mai mult iar pe 27 septembrie, fie ca cel mai bun să câștige.



ZIUA Electorală este în fiecare zi, în această campanie electorală, în direct pe www.ziuaconstanta.ro și pe https://www.facebook.com/ziuaconstanta.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii