Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:59 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Corina Martin (PER) susține și promovează diversitatea minorităților din Constanța

ro

21 Sep, 2020 17:12 1782 Marime text

Corina Martin, candidatul Partidului Ecologist Român la Primăria Constanța, s-a întâlnit in aceste zile cu reprezentanți ai Comunității Rușilor Lipoveni, cât și cu reprezentanti din Comunitatea tătărilor, prilej cu care s-au purtat noi discuții cu privire la promovarea și valorificarea potențialului traditional-cultural al minorităților din Municipiul Constanța.

Declaratie Corina Martin : ” În activitatea mea din ultimii ani, am promovat permanent minoritățile care conviețuiesc în armonie în Dobrogea, prin evenimentele și acțiunile pe care le-am organizat. De asemenea, am lansat un concept de eveniment, unic în Europa, care a reunit pe aceeași scenă, culturile, tradițiile, muzica, dansul și gastronomia celor mai importante comunități ale minorităților care trăiesc în Constanța.

În parteneriat cu comunitățile care reprezintă grecii, turcii, aromânii, tătarii, rușii lipoveni, ne-am reunit în proiecte culturale comune, precum cel sugestiv intitulat ”Seară dobrogeană”, un proiect de mare impact pentru toate etniile.

Continuând aceeași direcție a integrării valorilor minorităților pentru dezvoltarea și promovarea orașului Constanța , am inclus pe lista mea de propuneri pentru Consiliul Local, o reprezentantă a rușilor lipoveni, Valea Ignat, alături de două grecoaice, doi aromâni, un etnic tatar si un reprezentant al romilor.

Vizitele echipei Partidului Ecologist Român la Comunitatea rușilor lipoveni și la reprezentanți ai Comunității tătărilor, se înscriu în viziunea mea de a armoniza valorile și cultura minorităților dobrogene, în brandul și imaginea Municipiului Constanța”.


Comandat de PARTIDUL ECOLOGIST ROMÂN
Executat de ZIUA de Constanta
Mandatar financiar 21200195



Sursa foto: Facebook/ Corina Martin

Citește și: #alegerilocale2020 Corina Martin (PER) a primit mingile cu care să joace bine la alegeri de la tenismenul George Cosac
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii