Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Corina Martin, candidat la Primăria Constanța, din partea Partidului Ecologist Român, după ce Mohammad Murad și-a anunțat candidatura

ro

01 Aug, 2020 21:48 4603 Marime text
  • Corina Martin este candidatul la Primăria Constanța, din partea Partidului Ecologist Român.
La câteva momente după ce, la inaugurarea Complexului Hotelier Amfiteatru – Belvedere – Panoramic, omul de afaceri Mohammad Murad și-a anunțat oficial candidatura pentru Primăria Constanța, Corina Martin a făcut o postare pe pagina sa de Facebook.

La 5 minute dupa ce Mohamed Murad si-a anuntat, si el, candidatura la Primaria Constanta 😀
Deci, contracandidați 😁, a postat Corina Martin pe pagina sa de Facebook.

Amintim că, Partidul Ecologist Român, Filiala Judeţeană Constanţa a organizat miercuri, 15 iulie, o conferință de presă alături de conducerea la nivel naţional și judeţean a PER. Corina Martin va candida pentru Primăria Constanța, din partea formațiunii PER. Anunțul candidaturii a venit fix de ziua Corinei Martin.

„Fac astăzi un pas înainte. Începând de astăzi, vreau să lucrez pentru dezvoltarea și promovarea pentru orașul Constanța, la un alt nivel. De ce am intrat în politică? Pentru că și eu fac parte dintre acei foarte mulți constănțeni, care pe 27 septembrie nu au cu cine vota, în Constanța. Mă număr printre cei care se întreabă cu cine voi vota. Sunt 30 de ani de când activez în mediul privat cu agenția mea de turism, și după 30 de ani nu am de gând să mai aștept patru ani din viața mea, a copiilor mei, a prietenilor mei și a copiilor prietenilor mei. Fac un pas în față și îmi asum implicarea în viața politică pentru Constanța.

Felul în care s-a făcut politică până acum nu este ceea ce ne dorim noi, constănțenii. Eu cred în mine și în echipa mea, dar și în proiectele pe care le am și anunț oficial că voi candida la Primăria Constanța. Și vom câșiga Constanța”, a mai spus Corina Martin.

Sursa foto: Facebook/ Corina Martin

Citește și:

#alegerilocale2020 Afaceristul Mohammad Murad a intrat oficial în cursa pentru Primăria Constanța

Este oficial Complexul Amfiteatru - Belvedere - Panoramic, al omului de afaceri Mohammad Murad, inaugurat în această seară. Cine participă la deschidere (galerie foto și video)

Corina Martin, candidat la Primăria Constanța, din partea Partidului Ecologist Român „Nu cred că poți să faci nici turism, nici dezvoltare și nici politică fără să iubești oamenii” (galerie foto)

LIVE VIDEO Corina Martin își lansează candidatura la Primăria Constanța, din partea Partidului Ecologist Român (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii