Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:16 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 George Scupra, candidat PNL – “Proiectele nu se realizează într-o lună de campanie, ci în timp. Orașul Ovidiu este în dezvoltare!” (video)

ro

20 Sep, 2020 09:59 3219 Marime text
  • George Scupra candidează pentru un al treilea mandat de edil din partea Partidului Național Liberal
  • În doar opt ani a schimbat complet fața orașului. 10 milioane de euro și a atras până acum în localitate
  • Dacă în acești ani s-a concentrat pentru a realiza proiecte de petrecere a timpului în aer liber (parcuri, activități pe lac) pe viitor își dorește să realizeze și un proiect pentru relaxare și în perioada rece
  • Având în vedere că orașul Ovidiu este tranzitat de drumul european E87, soluția identificată este construirea de pasarele pietonale, iar în acest moment proiectul a trecut de faza de proiectare
  • Proiectul pentru ''Construire bazin de înot'' în orașul Ovidiu a fost depus la Compania Națională de Investiții
  • Primăria din Ovidiu a finalizat și amenajarea spațiului pentru Serviciul de Urgență. În curând, în oraș vor lucra și 10 cadre medicale în cadrul serviciului

George Scupra se pregătește să încheie al doilea mandat la conducerea administrației din orașul Ovidiu.
Candidează pentru un al treilea mandat de edil din partea Partidului Național Liberal.
În doar opt ani a schimbat complet fața orașului. 10 milioane de euro și a atras până acum în localitate.
George Scupra a vorbit la ZIUA Electorală despre proiectele de viitor.

Interviul video poate fi urmărit aici:


“Timp de 4 ani, am reușit constant să schimbăm orașul Ovidiu, dar și satele Poiana și Culmea, în bine. Proiectele nu se realizează într-o lună de campanie, ci se realizează în timp, ținând cont de finanțare, proceduri și perioada aferentă pentru implementare”, a spus George Scupra.
Proiectul pentru ''Construire bazin de înot'' în orașul Ovidiu a fost depus la Compania Națională de Investiții!
“Proiectele destinate tinerilor și nu numai au fost mereu o prioritate. Dacă în acești ani ne-am concentrat pentru a realiza proiecte de petrecere a timpului în aer liber (parcuri, activități pe lac) pe viitor ne dorim să realizăm acest proiect pentru a ne putea relaxa și în perioada rece. Este știut faptul că înotul este foarte benefic pentru sănătate pentru toate vârstele și de aceea considerăm că acest proiect are o utilitate pentru comunitate și creșterea calității vieții. Amplasamentul construcției este în spatele blocurilor CD, pe o suprafață de 1.950 mp”, a mai spus primarul liberal.

După Hagi și Halep investește în orașul Ovidiu


Printre cei mai importanți investitori din Ovidiu se numără fostul internațional Gheorghe Hagi care a ales  acest loc pentru Academia care îi poartă numele, producători în mai multe domenii de activitate și recent și familia Halep care investește într-o plantație de viță de vie în satul Culmea.
 
 

Ce vrea să facă George Scupra în viitorul mandat?

 
Orașul Ovidiu este tranzitat de drumul european E87 iar autoritățile au întâmpinat în toți acești ani, impedimente din partea instituțiilor abilitate în emiterea principalelor avize pentru înființarea de noi treceri de pietoni sau relocarea celor existente, știut fiind pericolul la care sunt expuși cetățenii dar mai ales copiii.
“Soluția identificată este construirea de pasarele pietonale, iar în acest moment proiectul a trecut de faza de proiectare! Locațiile unde vor fi amplasate sunt: Zona cartier Ovidiu Sud (sens giratoriu);
Șos. Națională intersecția cu str. Primăriei (geamie) și Șos. Națională în dreptul str. Zorilor (liceu)”, a subliniat George Scupra.
Un alt proiect este cel de “asfaltare a cartierelor zona Sat Vacanță și Cartierul Tineretului'' au trecut de prima etapa la Compania Națională de Investiții.
“O nevoie reală a locuitorilor din aceste zone este asfaltarea tuturor străzilor și realizarea trotuarelor.
Am început procedurile de întocmire a documentației în anul 2017 (studii de fezabilitate, cadastrare, intabulare) și acum ne aflăm într-o etapă finală - proiectele au fost depuse și au trecut de prima fază fiind publicate deja pe lista de sinteză a obiectivelor de investiții a Companiei Naționale de Investiții ( Sat Vacanță – poziția 388, Cartierul Tineretului – poziția 387)”, a explicat edilul din Ovidiu.
Primăria din Ovidiu a finalizat și amenajarea spațiului pentru Serviciul de Urgență. După autospecială de pompieri achiziționată în luna august, Ovidiu are acum și o ambulanță. Iar în curând în oraș vor lucra și 10 cadre medicale în cadrul serviciului care vor fi încadrați în cadrul Serviciului Județean de Ambulanță.
Administrația orașului Ovidiu gândește strategiile de dezvoltare pe termen lung.

“Pentru orașul Ovidiu, proiectul smart este acela că ne căutăm și am găsit o identitate locală și mai ales o identitate culturală. Și-am pornit de la brandul pe care-l avem : Ovidiu. Ne numim Ovidiu, suntem urmași ai poetului latin Publius Ovidius Nasso și încercăm să brand-uim localitatea pe acest subiect. Spun că am reușit și anul 2015 a fost un an excepțional pentru primăria Ovidiu: am reușit atunci să luăm lacul Sutghiol în administrare, tot atunci am luat și insula (lui) Ovidiu în administrare teritorial-administrativă și tot în acel an am reușit să reîntregim castrul roman, site arheologic de însemnătate națională. Toate lucrurile acestea sunt importante pentru noi pentru că pe aceste trei zone derulăm deja proiecte cu finanțare europeană” – susține primarul orașului Ovidiu.

Comandat de Partidul National Liberal- Filiala Constanța - Executat de  ZIUA de Constanța – portal: www.ziuaconstanta.ro - mandatar financiar-cod AEP 21200012
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii