Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:24 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Bogdan Dicu (Pro România), merge cu o echipă tânără în cursa electorală pentru Consiliul Local Tuzla

ro

21 Aug, 2020 00:00 1945 Marime text
  • Bogdan Dicu (Pro România) mizează pe o echipă tânără pentru Consiliul Local Tuzla
Candidatul Pro România pentru funcția de primar al localității Tuzla, Bogdan Dicu, mizează pe o echipă tânără de profesioniști în cursa electorală din toamnă.
Astfel, pe lista de consilieri locali propuși se numără tineri, care nu au mai fost activi în viața politică, dar care s-au remarcat în plan profesional și sunt cunoscuți în comunitate.
Astfel, lista este deschisă de însuși Bogdan Dicu, urmat de Flaviu Buzoiu pe poziția secundă, fiind economist de profesie. Pe locul trei este Gelil Alibec, lăcătuș mecanic, iar pe poziția a patra se află Adrian Jianu, tehnician balneo-kinioterapie. Poziția a cincea este ocupată de Valentin Vizireanu, inginer mecanic-naval a șasea de către Florin Cristinel Dedu, inginer mecanic-naval. Locul șapte este ocupat de o doamnă – Maria-Agurița Ispas, infirmier. Lista este continuată de către Nicolae Cristian Constantin, Adriana Asăvoaia, Dorin Balaban, Costin Claudiu Vodă, Monica Giurgiu, Meriem Geladin, Mădălina Mihaela Filip, Alexandra Baciu, Cosmin Daniel Lovin și Viorica Popescu.


Citește și:

#alegerilocale2020 Bogdan Dicu, candidat Pro România pentru Primăria Tuzla – „ Frica nu este nici democratică, nici nu arată ceva bun pentru viitorul nostru”

#alegerilocale2020 Candidatul Pro România pentru Primăria Tuzla, Bogdan Dicu, despre somațiile de demolare a construcțiilor de pe plajă - „Culegem ce semănăm”

#alegerilocale2020 Interviu cu Bogdan Dicu, candidatul Pro România la Primăria Tuzla „Dacă noi nu reușim să ne schimbăm ca oameni, nu vom reuși să schimbăm nimic”

​LIVE VIDEO Pro România își anunță candidații pentru primăriile Tuzla și Techirghiol (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii