Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Bogdan Dicu (Pro România), candidat la primăria Tuzla – „Schimbarea este o dorință, o viziune”

ro

22 Sep, 2020 00:00 2221 Marime text
  • Bogdan Dicu candidează pentru funcția de primar al localității Tuzla
  • El consideră că schimbarea dorită de tuzleni trebuie să se reflecte și la vot
Bogdan Dicu, candidatul Pro România pentru funcția de primar al comunei Tuzla, județul Constanța, a lansat un mesaj prin care îndeamnă oamenii să facă o schimbare, prin ieșirea la vot.
Actul de vot este cel mai democratic mod prin care un cetățean participă activ la viața societății, iar Bogdan Dicu consideră că majoritatea oamenilor cu care s-a întâlnit își doresc schimbarea.
„Mai sunt 5 zile până în ziua alegerilor, 90% din persoanele cu care m-am întâlnit în acestă campanie au spus că își doresc schimbarea, s-au săturat de actuala clasă politică, că își doresc altceva. Dacă acești oameni ar ieși duminică la vot cu siguranță, începand cu ziua de luni, schimbarea va avea loc.
Însă dacă aceștia nu vor ieși la vot, nu se va schimba nimic. Schimbarea este o dorință, o viziune, însă dacă vom aștepta în case ca altcineva să schimbe lucrurile în locul nostru, această viziune va ramâne fără rezultat, de accea îi rog pe oameni să iasă la vot, să acționeze, să își folosescă dreptul de a schimba, dreptul de a hotărî ce este bun pentru ei, singura modalitate de a schimba, în democratie, este votul!
Am încredere în cetățenii comunei Tuzla ca vor da dovada de civism, de spirit democratic și nu se vor mai lăsa înșelați de promisiuni iluzorii sau alte lucruri care pe termen lung se vor dovedi păguboase pentru întreaga comunitate! La sfârșitul zilei de 27 septembrie vom vedea dacă cetățenii și-au dorit cu adevărat schimbarea”, a transmis Bogdan Dicu.
 
Comandat de PARTIDUL PRO ROMANIA FILIALA CONSTANTA
Executat de  ZIUA de Constanta - portal: www.ziuaconstanta.ro
CMF: 21200010
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii