Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 BEJ a validat dosarele. Zece candidați în cursa pentru președinția Consiliului Județean Constanța

ro

25 Aug, 2020 00:00 3058 Marime text

  • Biroul Electoral de Circumscripție a finalizat analiza dosarelor de candidatură pentru Consiliul Județean Constanța

  • Nouă reprezentanți ai partidelor politice sau alianțelor electorale și un independent candidează pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța

  • Au fost validate și listele de candidați pentru CJ ai PPU-SL, Alianței Național Țărăniste și  Partidului România Mare

  • Biroul Electoral Județean a decis totodată să respingă lista de candidați pentru CJ a Alianței pentru Unitatea Rromilor

 
La nivelul județului Constanța, Biroul Electoral de Circumscripție a finalizat analiza dosarelor de candidatură pentru Consiliul Județean Constanța.
Au fost admise dosarele de candidatură pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța ale următorilor competitori: Felix Stroe (PSD), Mihai Lupu (PNL), Remus Negoi (Alianța USR – PLUS), Viorel Focșa (AUR), Ioana-Florentina Reșit (PMP), Răzvan Filipescu (PRO România), Daniel Moraru (PER), Ninel Peia (Partidul Neamul Românesc), Gheorghe Muhscină (independent), Gheorghe Haleț (LORD).
De asemenea au fost validate  și lista de candidați pentru CJ a PPU-SL, lista de candidați pentru CJ a Alianței Național Țărăniste, precum și  lista de candidați a Partidului România Mare, aceste formațiuni neavând candidat pentru funcția de președinte al CJ.
Biroul Electoral Județean a decis totodată să respingă lista de candidați pentru CJ a Alianței pentru Unitatea Rromilor.
 

Citește și:

#alegerilocale2020 17 pentru primăria Constanța și mai multe candidaturi respinse de Biroul Electoral Municipal (documente)

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii