Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carmen Avram (PSD) - „Egalitatea de şanse între fermierul român şi cel străin este prioritatea mea şi a echipei PSD la Bruxelles“

ro

09 May, 2019 00:00 1581 Marime text
Candidatul PSD la alegerile europarlamentare Carmen Avram spune că va fi vocea fermierului român, mare şi mic, în Parlamentul European.
 
„Pentru mine, fermierul român este sacru! Mă voi lupta în Parlamentul European pentru ca toţi cei care hrănesc această ţară să fie trataţi cu respectul pe care îl merită! Am stat de vorbă cu fermierii, i-am ascultat, i-am văzut cât de greu muncesc, m-am umplut de mâhnire văzând cum sunt obligaţi să-si vândă marfa sub preţul de producţie sau, şi mai rău, să o arunce pentru că produsele noastre, româneşti, naturale nu au cum să ajungă pe rafturile magazinelor. Chiar există soluţii pentru ca asta să nu se mai întâmple. Am constatat cu amărăciune că oamenii se simt nedreptăţiţi în ţara lor. Muncesc foarte mult şi sunt umiliţi de hipermarketuri care nu le acordă şansa de a-şi expune marfa la raft. Uite aşa, toate acele produse proaspete, naturale, româneşti ajung la gunoi, iar fermierul român îşi duce traiul de pe o zi pe alta”, susţine candidatul PSD la alegerile europarlamentare Carmen Avram.
 
Sursa foto: PSD/Facebook
 
Material comandat de Partidul Social Democrat, cod mandatar financiar: 41190008
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii