Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:49 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Local Tuzla a scos la vânzare un teren

ro

16 Mar, 2013 00:00 1798 Marime text
Consiliul Local al comunei Tuzla anunţă organizarea unei licitaţii publice deschise cu strigare pentru vânarea unui teren intravilan în suprafaţă de 10.902 metri pătraţi, situat pe strada Cerealelor în comuna Tuzla.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei, terenul se află la ieşirea din comună, iar în zonă a fost amenajat, în trecut, un grajd, fiind aşteptaţi la licitaţie investitori din domeniul agricol şi nu numai interesaţi de perimetrul respectiv. Viitorul investitor va trebui să se branşeze la sistemul de canalizare. De precizat că zona este racordată la reţeaua de energie electrică. 

Licitaţia va avea loc în data de 26 aprilie, orele 11.00.

Documentele de înscriere la licitaţie, împreună cu actele doveditoare ale efectuării plăţilor, vor fi depuse până în ziua licitaţiei, ora 9.00 la secretarul comunei.

Caietul de sarcini poate fi cumpărat până în ziua licitaţiei, orele 9.00, contravaloarea acestuia fiind de 50 lei. Taxa de participare de 100 lei şi garanţia de participare în valoare de 500 lei vor fi achitate până în ziua licitaţiei, orele 9.00, la casieria din sediul Primăriei comunei Tuzla.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii