Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci candidaţi pentru postul de manager al Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa. Cine sunt? (document)

ro

10 Feb, 2018 00:00 3709 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa a reluat concursul de proiecte de management pentru Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa. Persoanele interesate să participe la concurs au avut de întocmit un dosar din care să reiasă vechimea în muncă, o declaraţie pe proprie răspundere că nu au făcut poliţie politică, declaraţie de înscriere la concursul de management şi o declaraţie pe proprie răspundere că nu există motive imputabile în ultimii patru ani în cazul acestora.
 
În urma analizării celor cinci dosare depuse pentru concursul de proiecte de management organizat de Consiliul Judeţean Constanţa pentru ocuparea funcţiei de manager al Muzeului de Istorie Naţionale şi Arheologie Constanţa, secretariatul comisiei de concurs a admis dosarele următorilor candidaţi: Traian Cliante, manager interimar al instituţiei, Sorin Marcel Colesniuc - cercetător ştiinţific, Delia Cornea - muzeograf MINAC, Aurel Constantin Mototolea - arheolog şi Marian Zidaru - profesor la o universitate privată din Constanţa.
 

Calendarul concursului. Când va fi anunţat câştigătorul?

 
În perioada 9 - 15.02.2018 are loc analiza proiectelor de management - prima etapă; pe 15.02.2018 urmează aducerea Ia cunoştinţa candidaţilor, în scris, a notei obţinute în prima etapă a concursului, precum şi afişarea acesteia Ia sediul Consiliului Judeţean Constanţa şi al instituţiei publice de cultură şi pe site-ul celei din urmă. Pe 16.02.2018 are loc susţinerea proiectelor de management în cadrul interviului, respectiv a doua etapă a concursului.
 
În termen de 24 de ore de la încheierea etapei a doua are loc aducerea la cunoştinţa candidaţilor, în scris, a rezultatului concursului, şi la cunoştinţa publică a rezultatului concursului prin afişarea acestuia la sediul Consiliului Judeţean Constanţa, precum şi pe site-ul autorităţii.
 
Candidaţii nemulţumiţi pot depune contestaţii asupra modului de respectare a procedurii privind organizarea şi desfăşurarea concursului la sediul Consiliului Judeţean Constanţa, în maximum cinci zile lucrătoare de la data aducerii la cunoştinţa candidaţilor a rezultatului. În termen de 24 de ore de la expirarea termenului în care pot fi depuse contestaţii sau, după caz, de la data soluţionării acestora (maximum trei zile lucrătoare de la data expirării termenului pentru depunerea contestaţiilor), prin grija autorităţii, sunt aduse la cunoştinţa publică, prin afişarea la sediul autorităţii şi al instituţiei, precum şi pe site-urile acestora, rezultatul final al concursului, lista nominală a candidaţilor şi alte informaţii de interes public.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza numele candidaţilor ale căror dosare au fost admise pentru concursul de manager al MINAC.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii