Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:04 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bătaie de joc! Proprietarul terenului de pe bulevardul Lăpuşneanu, amendat cu 400 de lei de Poliţia Locală

ro

14 Aug, 2018 00:00 4064 Marime text
Proprietarul terenului de pe bulevardul Lăpuşneanu unde au fost tăiaţi 15 copaci a fost amendat ieri de Direcţia Generală Poliţia Locală Constanţa cu 400 de lei. Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Valentina Chiriţă, măsura vine ca urmare a faptului că proprietarul
terenului situat pe bulevardul Lăpuşneanu nr. 171, în dreptul blocului S3, nu s-a conformat somaţiei de a degaja zona de material lemnos şi resturi vegetale rămase în urma tăierii celor 15 copaci.
 
Din păcate, amenzile prevăzute de hotărârile Consiliului Local Municipal sunt prea blânde pentru astfel de cazuri. Regretabil este şi faptul că, în acest caz, doar Direcţia Poliţia Locală din cadrul Primăriei Constanţa s-a autosesizat şi a trimis o echipă pentru a verifica situaţia din zonă. În rest, Garda de Mediu s-a făcut că plouă!

Oamenii care locuiesc în zonă şi care în ultimii ani s-au luptat în instanţă cu mai mulţi investitori ce construiesc pe bulevard susţin că au ajuns la capătul puterilor. În sprijinul lor au sărit şi ONG-urile care militează la Constanţa pentru un mediu sănătos.  

Vă reamintim că proprietarul terenului se numeşte Elena Caceandone. Aceasta va primi o nouă somaţie de la Poliţia Locală, iar dacă nu se va conforma, riscă aplicarea unei amenzi de până la 800 de lei.

Aşa cum arătam în ediţiile anterioare, potrivit Oficiului Registrului Comerţului, proprietara terenului mai este unic asociat şi administrator al SC Casimcea SRL, o societate înfiinţată în 1998, al cărei domeniu de activitate principal este cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase.
 
Caceandone este născută pe 1.04.1968, în comuna Stejaru, judeţul Tulcea, trăieşte, după propria sa declaraţie, în comuna Casimcea şi are o firmă cu sediul social în municipiul Constanţa şi cu punct de lucru în localitatea de domiciliu. Anul trecut, firma femeii, care are patru angajaţi, a avut un profit de 781.522 de lei.
 

Citeşte şi:

Riscă o amendă de 800 de lei Proprietarul terenului de pe bulevardul Lăpuşneanu unde au fost tăiaţi 15 copaci, somat de Poliţia Locală să cureţe zona! 

Răspuns şocant al proprietarului terenului de pe Lăpuşneanu unde au fost tăiaţi cei 15 copaci! Primăria oferă informaţii pe jumătate în acest caz. Unul dintre PUZ-uri este suspendat! (galerie foto + documente)

Constănţeanul supărat Copaci puşi la pământ pe bulevardul Lăpuşneanu din Constanţa pentru a face loc altor betoane! (galerie foto)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii