Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:30 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua familiei, marcată la Cumpăna, prin plantare de stejari, simbol al trăiniciei și longevității (galerie foto)

ro

15 May, 2020 14:35 2408 Marime text
Trăinicia unor familii din comuna Cumpăna este marcată de reprezentanţii autorităţii publice locale, care au ocazia de a sărbători cele mai longevive cupluri ce aniversează fie nunta de aur, fie pe cea de argint, fie viitoarele cupluri la început de drum, cu prilejul Zilei Internaţionale a Familiei.
 
Datorită acestor cupluri longevive, comuna Cumpăna cu întâmplări bune sau mai puţin bune, este o familie tradiţională care îşi aşteaptă cu braţele deschise generaţiile viitoare – cele 8 cupluri care în acest an și-au unit destinele.
 
 În sărbătorirea acestei zile, la propunerea primarului comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju, familiile sărbătorite au fost invitate să planteze câte un stejar pe teritoriul localității, simbol al trăiniciei și longevității.
 
 Cu acest prilej, Primăria şi Consiliul Local Cumpăna felicită cele 12 familii care sărbătoresc 50 de ani de căsătorie, precum și cele 8 tinere familii, oferindu-le cadouri simbolice, flori si diplome aniversare.
 
Ziua familiei nu face parte din râdul evenimentelor ocazionale, oficiale, înscrise în calendarul cancelariilor de stat, ci este în fiecare zi tărâmul de pace şi prosperitate al oamenilor care au înţeles să trăiască în legea lui Dumnezeu, pentru a semăna în jur armonii şi frumuseţi.
 

Sursa foto: Primaria Cumpana
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii