Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vor sediu cu chirie modică de la RAEDPP. Claudiu Palaz şi PMP, la mâna Consiliului Local Municipal (document)

ro

27 Feb, 2020 00:00 2272 Marime text

Consilierii locali municipali constănţeni se reunesc vineri, 28 februarie, în şedinţă ordinară. Pe ordinea de zi se află şi un proiect de hotărâre privind repartizarea unui spaţiu de pe strada Sulmona nr. 19, în suprafaţă de 71 mp, cu beci în suprafaţă de 12 mp, organizaţiei judeţene a Partidului Mişcarea Populară (vezi secţiunea Documente).


Spaţiul se află în proprietatea şi administrarea RAEDPP Constanţa, care a prezentat Comisiei de specialitate situaţia spatiilor disponibilizate, ce pot constitui obiectul unor contracte de închiriere, precum şi cererile petenţilor - persoane juridice privind repartizarea unor spaţii cu altă destinaţie decât aceea de locuinţă.
Menţionăm că actualul sediul al organizaţiei PMP, aflat pe bulevardul Mamaia, este unul închiriat iar neoficial pentru spațiu, organizația plătea peste 1000 de euro/lună.


Potrivit art 26 din Legea 334/2006, autorităţile administraţiei publice centrale şi locale pot asigura spaţii pentru sediile centrale şi locale ale partidelor politice, precum şi terenurile aferente, la cererea motivată a acestora. Partidele politice pot primi cel mult câte un sediu pe unitate administrativ-teritorială. Închirierea de către autorităţile locale a spaţiilor destinate sediilor partidelor politice urmează regimul juridic prevăzut pentru închirierea spaţiilor cu destinaţie de locuinţă.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii