Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi cine conduce RADET-ul

ro

17 Jan, 2012 00:00 3056 Marime text
radet-SediulRADET2.jpgFosta Regia Autonomă de Distribuire a Energiei Termice Constanţa s-a transformat, la finele lui 2011, în societate pe acţiuni.

În urma unei hotărâri a Consiliului Local din septembrie 2011, RADET a devenit, din regie, SA. Dar cine sunt noii administratori ai societăţii?

Potrivit Registrului Comerţului, SC RADET Constanţa SA are ca unic asociat Consiliul Local Municipal Constanţa, iar Consiliul de Administraţie este format din: Ilie Rachieru - preşedinte, Cristina Donea, Tănase Tulică, Gheorghe Scrioşteanu şi Teodora Pintilie. La capitolul cenzori figurează Isabela Aragea, Ioana Tănase, Marioara Ştefan şi Elena Ruse (cenzor supleant). Dintre cenzori, o parte sunt implicaţi în afaceri: Isabela Aragea administrează Accounting Company SRL, iar Marioara Ştefan - Soft Line Systems, Cont General, Mara Imestcom, Marcont General şi MGB Best Audit Finance.

În septembrie 2011, primarul Radu Mazăre a vorbit despre planurile pentru RADET: „Suntem în discuţii. Este o investiţie foarte mare, cea mai mare în Constanţa, care va antrena şi alte lucruri. S-ar putea să se schimbe tot mecanismul de distribuţie al RADET. Important este că BERD-ul este dispus să finanţeze, în orice formulă, chiar şi în parteneriat cu un privat. În discuţiile pe care le-am avut cu cei din conducerea BERD am fost întrebat: «Ce vă interesează? Ce doriţi să obţineţi cu realizarea acestui sistem?». Şi eu am spus: o gigacalorie mai ieftină pentru populaţie. Dacă am reuşi să aducem preţul gigacaloriei la, hai să nu spunem jumătate, dar măcar la 70% din preţul Guvernului, ar fi foarte bine".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii