Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:35 23 02 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Vezi câţi bani a alocat Hânsă S-au reluat proiectele de reabilitare a infrastructurii (galerie foto)

ro

22 Jul, 2013 00:00 1052 Marime text
Peste 370 de mii de lei au fost investiţi la Cernavodă în lucrările de reparaţii ale străzilor şi trotuarelor afectate de inundaţii, iar alţi 450 de mii de lei au fost direcţionaţi către modernizarea uneia dintre arterele principale ale oraşului.
 
Chiar dacă inundaţiile de la începutul lunii au provocat multe pagube la nivelul infrastructurii, imaginea de astăzi a oraşului Cernavodă contrazice tristul episod. Acţiunea de remediere a pagubelor face parte dintr-un proiect amplu de reabilitări iniţiat de către primarul Gheorghe Hânsă. Echipele de intervenţie ale SC Gospodăria Comunală SRL au lucrat la foc continuu, în ultimele trei săptămâni, pentru a înlocui vechile borduri ale trotuarelor, pentru a turna asfalt şi pentru a reabilita vechile rigole. De asemenea, a fost inclusă în acest program reabilitarea clădirii Policlinicii Cernavodă. Construită în urmă cu aproximativ 70 de ani, acoperişul clădirii se afla în stare gravă de degradare, iar activitatea celor două cabinete medicale era îngreunată. Săptămâna aceasta vor demara procedurile de reabilitare a încă trei clădiri din zonele NORD şi strada Călăraşi, care adăpostesc aproximativ 30 de familii.
 
De astăzi, se circulă fără probleme pe strada Independenţei
 
Cum spuneam, autoritatea locală a derulat şi investiţii de 450 de mii de lei în modernizarea uneia dintre arterele principale ale oraşului. Este vorba de strada Independenţei. Acţiunea de modernizare a arterei a durat aproximativ un an, timp în care a fost înlocuită întreaga reţea de încălzire şi canalizare din zonă, au fost reconstruite trotuarele şi turnate mai multe straturi de covor asfaltic. Artera va fi astăzi redată circulaţiei, susţin reprezentanţii autorităţii locale.

Ti-a placut articolul?

Comentarii