Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:47 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

USR Constanța solicită exproprierea terenului situat în fața Casei Județene de Pensii. Proprietarii vor să ridice blocuri cu patru etaje

ro

31 Jan, 2022 00:00 5362 Marime text
  • USR Constanța vrea ca un teren privat să fie expropriat
  • Terenul are trei proprietari care vor să ridice imobile de 4 etaje în buricul municipiului Constanța
  • Acestea ar urma să fie edificate chiar în fața unor instituții importante din Constanța, precum Casa Județeană de Pensii și Parchetul de pe lângă Curtea de Apel
  • Grupul consilierilor USR a propus ca în bugetul pentru anul 2022 să fie prevăzuți bani pentru expropriere
 

USR Constanța vrea ca un teren privat să fie expropriat.
 
Terenul are trei proprietari care vor să ridice imobile de 4 etaje în buricul municipiului Constanța, aspect cu care aleșii locali de la USR nu sunt de acord.
 
Terenul este situat în fața unor instituții importante din Constanța, cum ar fi: Casa Județeană de Pensii și Parchetul de pe lângă Curtea de Apel și Tribunalul Constanța, iar construcția unui imobil nu ar face decât să aglomereze și mai mult zona, afirmă consilierul local USR, Cătălin Iacob.
 
În momentul de față zona este una verde și așa ar trebui să rămână sunt de părere aceștia, motiv pentru care consider că este necesară exproprierea acestui teren pentru amenajarea unei grădini publice.
 
Mai mult de atât, ca amendament la bugetul pentru anul în curs, grupul consilierilor USR a propus ca în să fie prevăzuți bani pentru expropriere.
 
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Despre dubla măsură în Primăria Constanța! Consilierii USR acuză exproprieri alese pe sprânceană

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii