Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unul dintre consilierii personali ai primarului Chițac a fost desemnat președintele Consiliului de Administrație al Termoficare Constanța SRL

ro

24 Mar, 2021 00:00 3568 Marime text

  • Consiliul Local Municipal Constanța a aprobat la începutul anului înfiinţarea societăţii Termoficare Constanţa SRL

  • Ulterior, Consiliul de Administrație al societății Termoficare Constanța SRL a luat mai multe decizii

  • CA-ul a procedat la alegerea dintre administratorii provizorii pe președintele Consiliului de Administrație al societății Termoficare Constanța SRL pe Iulian-Aurel Gropoșilă

  • Termoficare Constanţa S.R.L. va prelua serviciul public de transport, distribuţie şi furnizare a energiei termice în cadrul sistemului de alimentare centralizată cu energie termică în municipiul Constanţa

  • Asociatul unic al societăţii este municipiul Constanţa


În şedinţa extraordinară a Consiliului Local al municipiului Constanţa din luna ianuarie a.c. a fost aprobat planul de reorganizare al RADET Constanţa şi, totodată, a fost aprobată înfiinţarea societăţii Termoficare Constanţa SRL.
Ulterior, Consiliul de Administrație al societății Termoficare Constanța SRL, numit prin hotărârea Consiliului Local al municipiului, întrunit în ședința ordinară din data de 18.02.2021, în conformitate cu art. 35 (3) din O.U.G. nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, aprobată prin Legea nr. 111/2016 a luat mai multe decizii.
Astfel, CA-ul a procedat la alegerea dintre administratorii provizorii pe președintele Consiliului de Administrație al societății Termoficare Constanța SRL pe Iulian-Aurel Gropoșilă.
Consiliul de administrație l-a împuternicit pe Gropoșilă să reprezinte societatea având puteri de decizie și reprezentare, cât de semnatură în raporturile cu terți.
Din Consiliul de Administrație provizoriu, mai fac parte: Monica Anca Moroianu, Bogdan Bădescu, Laurențiu Chirtop și Liviu Dorel Popa.

Termoficare Constanţa S.R.L. va prelua serviciul public de transport, distribuţie şi furnizare a energiei termice în cadrul sistemului de alimentare centralizată cu energie termică în municipiul Constanţa.   Asociatul unic al societăţii este municipiul Constanţa, unitate administrativ teritorială cu personalitate juridică de drept public, reprezentată legal prin primar.   În ceea ce priveşte atragerea de fonduri europene pentru modernizarea de reţelei de transport a agentului termic, la jumătatea lunii februarie va fi definitivată întocmirea documentaţiei, astfel încât Primăria Constanţa va putea depune proiectul pentru finanţare prin Programul Operaţional Infrastructura Mare (POIM) - Axa prioritară 7.1 - ce are ca obiect specific creşterea eficienţei energetice în sistemele centralizate de transport şi distribuţie a energiei termice.

Citește și:

Consiliul local al municipiului Constanţa, convocat în şedinţă. Termoficare Constanța SRL și-a desemnat CA-ul provizoriu!

Chițac și-a luat și consilier personal cu atribuții pe mediul de afaceri

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Lucian56 24 Mar, 2021 09:21 Cei din urma vor fi cei dintai. Dupa cum este prezentata lista consiliului.