Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:06 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un mandat greu sau o pălărie prea mare?! Ioan Albu vrea să se întoarcă în mediul privat. Rămâne la Prefectură până pe 6 iulie

ro

28 Jun, 2018 00:00 2069 Marime text
Prefectul Constanţei, Ioan Albu, nu mai vrea să continue pe acest post şi a anunţat că nu a mai semnat pentru prelungirea mandatului său în funcţie. Albu a explicat că în data de 5 iunie a transmis o cerere către Ministerul Afacerilor Interne prin care solicită încetarea detaşării în funcţia de prefect. Nu a vrut să detalieze motivele renunţării la funcţia de reprezentant al Guvernului în teritoriu, însă a invocat motive personale. Aşa cum a lăsat să se înţeleagă, Albu se va întoarce la afacerile sale, în mediul privat.
 
Cele mai importante realizări ale mandatului său au fost mutarea într-un sediu propice desfăşurării activităţii pentru Serviciul Permise Înmatriculări Auto şi introducerea programării online în cadrul Serviciului Public Comunitar de Eliberare a Paşapoartelor Constanţa. În rest, pe rolul instanţelor rămân multe dosare care îşi vor urma cursul, dar şi o serie de nemulţumiri în relaţia cu celelalte instituţii şi cu primăriile din judeţ. Albu a condus ieri ultimul Colegiu Prefectural din mandatul său şi va mai rămâne la conducerea Instituţiei Prefectului - Judeţul Constanţa doar până pe 6 iulie a.c., când îi expiră delegarea.
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii