Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:10 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un lac artificial secat şi un club al pensionarilor închis Parcul Viitorului - zona CET, cel mai mizerabil din Constanţa (galerie foto)

ro

05 Jun, 2013 00:00 2691 Marime text
În ediţia de azi continuăm cu prezentarea unui alt loc de „promenadă” al constănţenilor care locuiesc în zona CET, şi anume Parcul Viitorului, care este unul dintre cele mai neîngrijite şi murdare din municipiul Constanţa. Ceea ce am găsit ieri aici ne-a îngrozit. Dalele de pe aleile de promenadă sunt sparte şi crăpate. Lacul artificial, care fusese creat în mijlocul spaţiului verde, este secat şi plin de gunoaie. În lipsa coşurilor de gunoi, mizeria este aruncată peste tot: pe iarbă, în lacul artificial, sub bănci sau pe alei. Într-o parte a parcului se ridică un munte de pământ, probabil care fusese scos în momentul când a fost săpat lacul artificial. Muntele inestetic tronează chiar pe spaţiul verde din parcul Viitorului.

La un moment dat, apare, pe acolo, prin parc şi o gură de scurgere al cărei grătar lipseşte. Groapa este semnalizată cu nişte crengi, dar tot periculoasă rămâne. Am continuat plimbarea şi .... surpriză! Am zărit patru mese pentru tenis, la care nu juca nimeni, şi un aparat de gimnastică, pe care se antrena un senior. Tot în parcul Viitorului există şi un Club de vară al pensionarilor, care încă  nu fost încă redeschis. De ce, nu ştim! Poate ne răspunde cineva din Primărie!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii