Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:09 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transportatorii, la mâna CJC Iată cine va face curse regulate pe rutele Medgidia - Hârşova şi Mangalia - Cotu Văii

ro

27 Oct, 2014 00:00 3824 Marime text
Aleşii judeţeni vor avea de votat miercuri, în cadrul şedinţei ordinare de Consiliu Judeţean, atribuirea licenţelor de traseu pentru doi operatori
care execută transport public de persoane prin curse regulate în trafic judeţean.


Comisia paritară, alcătuită dintr-un reprezentant al CJC şi unul al Autorităţii Române Rutiere, a emis propunerile pentru atribuirea traseelor pe baza rezultatelor licitaţiei electronice din data de 17 octombrie. Astfel, societatea de transport persoane care va opera rute regulate pe traseul cu codul 091 Medgidia - Tortomanu - Siliştea - Ţepeş Vodă - Gălbiori - Crucea - Băltăgeşti - Dunărea - Topalu - Tichileşti - Horia - Saraiu - Hârşova este Sidrom Star SRL din Năvodari. Înfiinţată în 1992, firma, care este deţinută de Ionel Catrina, deopotrivă administrator, are ca domeniu principal de activitate „transporturi rutiere de mărfuri“.

Şi pe traseul 094 Cotu Văi - Vârtop - Coroana - Albeşti - Arsa - Mangalia, licenţa de transport a fost adjudecată, în urma licitaţiei, de SC Constant Trans SRL. Societatea din Mangalia a fost înfiinţată în 2006 şi este deţinută de Constantin Popescu. Activitatea principală, conform codificării CAEN, constă în „alte transporturi terestre de călători, pe bază de grafic“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii