Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă Transport gratuit la toate instituțiile statului, asigurat de Primăria Ovidiu, prentru persoanele nevoiașe și cele cu dizabilități

ro

31 Aug, 2017 09:47 1614 Marime text
Din luna aprilie, Consiliul Local şi Primăria orașului Ovidiu au aprobat câteva măsuri menite să faciliteze viaţa locuitorilor oraşului. Astfel, la iniţiativa primarului George Scupra, autoritatea pubică locală oferă transport gratuit pentru persoanele nevoiașe, dar și pentru cele cu dizabilități, în vederea deplasării la diferite instituții ale statului, care sunt situate în municipiul Constanța.
 
Deplasarea se face cu un autoturism din cadrul Primăriei Ovidiu și, până la ora actuală, cel puțin 10 persoane au beneficiat de acest ajutor. Mai mult, oamenii sunt însoțiți de către un reprezentant al Direcției Sociale. În plus, pentru pensionarii care au un venit lunar de sub 750 de lei, precum și pentru copiii cu dizabilități și însoțitorii acestora, Primăria Ovidiu a reușit să acorde transport gratuit pe toate mijloacele de transport în comun.
 
În altă ordine de idei, primarul orașului Ovidiu George Scupra continuă să acorde audiențe generale pentru cei locuitorii oraşului. La audienţe participă şi câte un reprezentant de la următoarele servicii din cadrul instituţiei: Juridic, Asistenţă Socială, Urbanism, Poliţie Locală, Impozite şi Taxe, Administrarea domeniului public şi privat. Audienţele generale au loc în ultima zi de joi a fiecărei luni calendaristice, începând cu ora 15.00, în sala de consiliu. Astfel, pentru această lună, audiența generală va avea loc ati, 31 august, de la ora 15.00. În plus, primarul George Scupra acordă audiențe în fiecare zi, atunci când agenda de lucru îi permite.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii