Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Toate vânzările de bunuri proprietate privată a Constanţei se vor realiza doar cu aprobarea Consiliului Local Municipal

ro

01 Aug, 2017 00:00 2984 Marime text
O comisie formată din 11 persoane, cinci consilieri locali şi şase funcţionari ai aparatului Primăriei, va coordona şi va duce la îndeplinire modul de vânzare a bunurilor imobile proprietate privată a municipiului Constanţa. Asta a decis ieri, prin vot, Consiliul Local Municipal. Aleşii locali Marioara Cojoc şi Cristian Tincu, de la PSD, Costin Avătafului şi Adriana Arghirescu, de la PNL, şi Alexandru Zabara, de la PMP, alături de angajaţii administraţiei locale, formează, începând de astăzi, comisia de vânzare a acestor bunuri.
 
Primarul Constanţei, Decebal Făgădău, consideră că prin modificarea metodologiei de vânzare a bunurilor imobile proprietate privată a municipalităţii se face un pas înainte. „Toate vânzările vor fi aprobate de Consiliul Local Municipal, consilierii vor stabili oportunitatea şi condiţiile de vânzare prin licitaţie. Cumpărătorii vor achita integral Primăriei valoarea bunului într-o singură tranşă“, a precizat primarul Făgădău.
 
Procedura în sine, de la identificarea bunului, până la licitarea şi vânzarea efectivă, nu trebuie să mai depăşească o perioadă de şase luni, a adăugat edilul-şef.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii