Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teatrul pentru Copii şi Tineret are un nou director interimar

ro

23 Dec, 2017 00:00 2490 Marime text

Noul director al Teatrului pentru Copii şi Tineret Constanţa „Căluţul de mare“ este Atena Ştefănescu. Aceasta va exercita, până la organizarea concursului pe post, funcţia de director interimar. Ştefănescu a ocupat funcţia de director adjunct în mandatul lui Lică Gherghilescu. Numirea Atenei Ştefănescu a fost votată ieri de 34 din cei 37 de consilieri judeţeni.
 
Vă reamintim că Vasile Gherghilescu, directorul Teatrului pentru Copii şi Tineret Constanţa „Căluţul de mare“, şi-a înaintat demisia la începutul lunii noiembrie. Preşedintele Consiliului Judeţean, Horia Ţuţuianu, a afirmat că încă mai aşteaptă ca acesta să revină asupra demisiei şi să-şi continue activitatea la teatru.
 
Şansele ca Lică Gherghilescu să se întoarcă sunt însă minime, dat fiind că, la momentul demisiei, acesta afirma că „decizia de a părăsi teatrul a fost îndelung gândită“. Teoretic, mandatul acestuia expira abia în 2021.
 
Citeşte şi:

Directorul Teatrului pentru Copii şi Tineret „Căluţul de mare“, Lică Gherghilescu, a demisionat

Portrete. Oameni care au făcut istorie culturală în Dobrogea Pe scena vieţii. Marii actori ai Constanţei (XXXVl) (galerie foto)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii