Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petrecere câmpenească de 1 Mai Surprize, voie bună, mici şi bere, oferite de Primăria Năvodari

ro

25 Apr, 2015 00:00 3057 Marime text
Şi în acest an, locuitorii oraşului Năvodari sunt invitaţi de administraţia publică locală la o sărbătoare câmpenească ce se va desfăşura în Tabăra „Delfinul“. De altfel, şi anul trecut, năvodărenii au dat curs invitaţiei Primăriei şi au petrecut în tabăra din oraş, alături de reprezentanţii administraţiei publice locale.
 
Consiliul Local Năvodari, Casa de Cultură „Pontus Euxinus“ şi Primăria Năvodari îi invită, de 1 Mai, pe locuitorii oraşului, la petrecerea „Manifest - 1 Mai muncitoresc“. Petrecăreţii vor fi serviţi cu mici, cârnaţi şi bere rece. Şi, pentru ca sărbătoarea de fie una de pomină, Primăria Năvodari a anunţat că pe scenă vor urca Express Junior, Panoramik, trupa Hai noroc!, Cornel de la Năvodari şi formaţia Universal. Atmosfera va fi întreţinută şi de cunoscute ansambluri populare din oraş, dar şi din localităţi înfrăţite cu Năvodari.

Astfel, vor evolua ansamblul Casei de Cultură din General Toshevo (Bulgaria) şi ansambluri de copii din Năvodari. „Vă aşteptăm la surprize, voie bună, mici şi bere oferite de Primăria Năvodari“, anunţă organizatorii petrecerii programate pentru ora 11.00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii