Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:01 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surprize, surprize... Cine sunt noii manageri ai instituțiilor de cultură subordonate Consiliului Județean Constanța?

ro

20 May, 2021 00:00 4466 Marime text
​                                                            
  • Consiliul Județean Constanța a finalizat concursurile de proiecte de management organizate pentru Biblioteca Județeană ,,I.N.Roman” Constanța, Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța (MINAC) și pentru Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța„Căluțul de mare”
  • Noii manageri ai celor trei instituții de cultură subordonate Consiliului Județean Constanța sunt: Aurel Palade la Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de mare”, Aurel Mototolea la MINAC și Angelo Mitchievici la Bibliotecia I.N. Roman
  • Conform prevederilor Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.189/2008 este declarat câștigător candidatul care a obținut cea mai mare medie, cu condiția ca aceasta să fie de minimum 7


Consiliul Județean Constanța a finalizat concursurile de proiecte de management organizate pentru Biblioteca Județeană ,,I.N.Roman”Constanța, Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța (MINAC) și pentru Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de mare”.
Conform prevederilor Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările și completările ulterioare, este declarat câștigător candidatul care a obținut cea mai mare medie, cu condiția ca aceasta să fie de minimum 7.

Astfel, noii manageri ai celor trei instituții de cultură subordonate Consiliului Județean Constanța sunt: Aurel Palade - Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de mare”, care a obținut nota 9,57, Aurel Mototolea - MINAC al cărui proiect de management a fost evaluat cu nota 9,64 și Angelo Nicolae Mitchievici care a obținut nota 7,90 în cadrul concursului desfășurat pentru funcția de director al Bibliotecii I.N. Roman din Constanța.

Vă reamintim, atât Palade cât și Mototolea au deținut și interimatul la conducerile Teatrului pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de mare”, respectiv Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța.

În ceea ce privește Biblioteca Județeană I.N. Roman din Constanța, candidatura lui Mitchievici, profesor universitar doctor habilitat la Universitatea „Ovidius” din Constanța unde predă literatură română și literatură comparată reprezintă o surpriză.
Fostul manager al Bibliotecii, Corina Apostoleanu a decis să se retragă și nu a mai participat la concurs. Aceasta va reveni pe postul de șef de secție în cadrul instituției, post pe care l-a ocupat anterior anului 2015, când devenea manager al Bibliotecii.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Comisia de concurs pentru desemnarea directorului MINA Constanța, cazată la 3 stele

Un singur candidat la concursul pentru funcția de director al Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare” din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii