Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:10 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Strategia de alimentare în sistem centralizat cu energie termică a Constanţei a primit aviz pozitiv de la consilierii din Comisia pentru administraţie publică

ro

18 Dec, 2019 00:00 1685 Marime text
 
„Strategia de alimentare în sistem centralizat cu energie termică a municipiului Constanţa” a fost discutată ieri în şedinţa Comisiei 5 pentru administraţie publică, juridică, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor şi a libertăţilor cetăţeanului a Consiliului Local Municipal Constanţa. Primăria Constanţa a achiziţionat serviciul de elaborare a acestei strategii, în cadrul căreia investiţiile necesare pentru dezvoltarea SACET (sistem de alimentare centralizat cu energie termică) au în vedere creşterea eficienţei energetice prin reducerea consumului de combustibil şi de energie în activitatea de producere, implementarea cogenerării de înaltă eficienţă, creşterea gradului de siguranţă în exploatare a sistemului şi reducerea pierderilor de căldură din interiorul sistemului şi altele.
 
Strategia propune trei tipuri de investiţii pentru creşterea eficienţei şi siguranţei SACET: investiţii de echipare a sursei de producere a energiei termice, lucrări de reabilitare şi modernizare a reţelelor termice primare (de transport) şi lucrări de reabilitare a reţelelor termice secundare (de distribuţie).
 
Comisia nr. 5 este condusă de Arghirescu Adriana, preşedinte (PNL), Dede Perodin, secretar (PSD) iar membri sunt: Tincu Cristian (PSD), Mihăilescu Cristian (PSD), Avătavului Costin-Valeriu (PNL), Cantaragiu Secil-Givan (PMP) şi Popescu George Andrei – consilier independent.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii