Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie reluată Stadion ultramodern pentru sportivii din comuna Pantelimon (galerie foto)

ro

06 Apr, 2015 00:00 1409 Marime text
„Curăţenie“ este cuvântul de ordine care domneşte, zilele acestea, în toate satele arondate comunei Pantelimon. Cu mic, cu mare, sătenii au început deja să îşi pregătească gospodăriile pentru venirea Paştelui. Întreaga faţă a comunei este în schimbare în această perioadă, pentru că şi Primăria a început campania pregătirilor de primăvară. „De zilele trecute, am dat startul curăţeniei. Se văruiesc pomii, bordurile, se sapă rigolele de pământ, se mătură şi se curăţă toate spaţiile publice, aşa cum se obişnuieşte înainte de Paşti. Toată treaba o fac cei care sunt înscrişi pe listele de ajutor social, adică 41 de persoane“, a explicat primarul Vasile Neicu.

Nu în ultimul rând, gospodarul-şef a declarat că, de sărbători, 50 de familii greu încercate - persoane defavorizate şi persoane cu handicap grav şi accentuat - vor primi, cu sprijinul unor sponsori, 50 de pachete cu alimente pentru masa de Paşti.

Însă Primăria Pantelimon are mai multe proiecte în desfăşurare, pentru care Vasile Neicu a depus eforturi susţinute ani la rând. „Avem început un proiect pentru construcţia unui nou teren de sport în Pantelimon. Proiectul a fost depus pe GAL (n.r. Grupul de Acţiune Locală) şi a trebuit să-l oprim, la un moment dat, pentru că s-a greşit procedura şi am fost nevoiţi să o reluăm. Însă, dacă va fi reluată, din acest an, fotbaliştii de la echipa Ulmetum îşi vor desfăşura antrenamentele şi partidele de fotbal pe un teren ultramodern, care va face o concurenţă serioasă celorlalte spaţii de joc din alte comune. Vom face un teren nou, cu gazon ultramodern, împrejmuit, cu tribune şi vestiare. Cel vechi va fi desfiinţat complet apoi. Valoarea proiectului ajunge la 150.000 de lei“, a conchis primarul comunei Pantelimon.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii