Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soluţie de moment Accesul pe pasarela din Mamaia se face pe nisip în saci (galerie foto)

ro

24 Apr, 2013 00:00 2593 Marime text
Pasarela din staţiunea Mamaia, despre care am scris în ediţiile trecute, dată fiind starea acesteia - gardul de protecţie care a început să ruginească şi faptul că accesul pe acest obiectiv se face direct prin apă - a atras atenţia autorităţilor. Mai nou, la faţa locului au fost amplasaţi, ieri dimineaţă, zeci de saci de nisip, deasupra cărora au fost puse scânduri de lemn.

Soluţia mai mult sau mai puţin ingenioasă, dar de moment, a presupus şi înfigerea, în apă, a unor trunchiuri de copaci, care să ţină între ele sacii de nisip. Vorbim, nota bene, despre o lucrare a cărei valoare s-a ridicat la aproximativ 4,6 milioane de lei, din care 80% a fost suportat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, 20% din bugetul local al Constanţei.
Primarul Radu Mazăre a fost întrebat, ieri, despre această soluţie „de cârpeală”, dar a mărturisit nonşalant că nu ştia că la pasarelă există probleme. Edilul şef a menţionat însă că faptul că apa a „mâncat” din plajă nu este un fenomen alarmant, ci firesc şi care se întâmplă periodic.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii