Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:35 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şase străzi vor fi reabilitate complet Sezonul asfaltărilor, în toi, la Cumpăna

ro

05 May, 2015 00:00 2055 Marime text
După petrecerea câmpenească oferită de Primăria Cumpăna cu ocazia zilei de 1 Mai, când locuitorii au sărbătorit Ziua Muncii cu grătare şi multă distracţie alături de artişti locali şi de membrii ansamblurilor folclorice, autorităţile locale au revenit la muncă în forţă. Chiar de luni au fost demarate lucrările de asfaltare a mai multor străzi. Ieri s-a început turnarea covorului asfaltic pe strada Crizantemei, iar în zilele ce urmează, alte cinci străzi vor primi o faţă nouă. Lucrările întreprinse sunt parte a amplului proiect „Modernizare şi reabilitare drumuri comuna Cumpăna, judeţul Constanţa, 4,6 km“ şi au un cost de 3.410.000 de lei. Proiectul a fost demarat la sfârşitul anului trecut.

Potrivit anunţului nr. 152652/08.12.2014, contractul a fost atribuit prin negociere fără anunţ de participare la data de 30.10.2014 şi are ca obiect „modernizarea şi reabilitarea a 4,6 km de drumuri în comuna Cumpăna“. După finalizarea lucrărilor pe strada Crizantemei, urmează să fie turnat covor asfaltic pe străzile Monumentului, Călţunaş, Burebista, Recoltei şi Ştefan cel Mare, pe tronsonul cuprins între străzile Alimănişteanu şi Cauciucului.

12 kilometri de drumuri, în aşteptare


„În prezent, Primăria Cumpăna are în derulare acest proiect de modernizare a 4,6 kilometri de drumuri, în cadrul căruia mai sunt de finalizat şase străzi. În perioada următoare, în funcţie de alocarea fondurilor de la MDRAP, se va organiza procedura de licitaţie în vederea atribuirii contractului de lucrări pentru modernizarea a încă 12,7 kilometri de drumuri“, a declarat viceprimarul comunei Cumpăna, Florin Neagu, cel care supraveghează îndeaproape lucrările de asfaltare.

Firma care şi-a adjudecat contractul pentru asfaltarea celor 4,6 kilometri de drumuri are sediul în Constanţa şi, după cum arată datele de la Registrul Comerţului, a fost înfiinţată în anul 2013. Este vorba despre SC GA&MA Activ Logystic SRL, cu doi asociaţi persoane fizice, respectiv Florian Marius Fugaru şi Gabriel Cătălin Sîrghei. Aceasta este singura afacere în care apar asociaţi cei doi.
 
Sursa foto: Facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii