Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:27 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sesizări în aplicaţia WhatsApp O nouă campanie de curăţenie lansată de municipalitate - „Păstrează Constanţa Curată!“ (galerie foto)

ro

10 Jul, 2018 00:00 3905 Marime text
Primăria Constanţa şi Direcţia Generală Poliţia Locală lansează campania „Păstrează Constanţa Curată!“.
 
În cadrul campaniei de informare şi conştientizare, angajaţii Direcţiei Generale Poliţia Locală vor împărţi flyere, pliante de informare în malluri, hoteluri din municipiu şi din staţiunea Mamaia. Afişele campaniei sunt deja prezente şi în autobuzele RATC, dar şi în unităţile de alimentaţie publică, acolo unde agenţii economici şi-au dat acordul, susţine reprezentantul Biroului de Presă al Primăriei Constanţa, Ionela Bărboi.
 
Campania se adresează atât constănţenilor, cât şi turiştilor aflaţi pe litoral, care au la dispoziţie un număr de telefon unde pot face sesizări prin utilizarea aplicaţiei WhatsApp. Această iniţiativă a municipalităţii a fost anunţată de primarul Decebal Făgădău în momentul în care a făcut public raportul campaniei de primăvară 2018 „Curăţăm Constanţa noastră“, la care au participat peste 2.500 de constănțeni.
 
Vă reamintim că la ediția de primăvară a campaniei „Curățăm Constanța noastră“ au fost colectate aproape 900 de tone de deșeuri în peste 40 de acțiuni de voluntariat. Direcţia Poliţia Locală a aplicat 770 de sancţiuni, 368 de somaţii, iar cuantumul contravenţiilor s-a ridicat la aproape 300.000 de lei.
 
Cea de-a şasea ediţie „Curățăm Constanța noastră“, iniţiată de Primăria Municipiului Constanţa, s-a desfăşurat pe întreaga durată a lunii aprilie şi a reprezentat una dintre cele mai ample iniţiative de responsabilizare civică faţă de mediul înconjurător din oraşul Constanţa, la care s-au alăturat un număr considerabil de voluntari, atât agenţi economici, cât şi persoane fizice.
 
La prezentarea raportului campaniei, primarul Constanţei spunea că acţiunile de curăţenie vor continua şi în afara acestor campanii de primăvară şi de toamnă, devenite tradiţionale în municipiul nostru.
 
Citeşte şi:
 
Municipalitatea a publicat raportul campaniei de primăvară 2018 „Curăţăm Constanţa noastră”! (documente)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cosmin 13 Jul, 2018 21:02 Voi stiti ca numarul afisat in posterul din articol este al unei persoane private din București si nu al PMC?