Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:51 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şedinţă extraordinară a Consiliului Judeţean Constanţa Iată care sunt proiectele puse astăzi pe tapet

ro

12 Dec, 2014 00:00 1760 Marime text
Consilierii judeţeni se reunesc, astăzi, în şedinţă extraordinară. Este a doua întâlnire a aleşilor din această lună, după şedinţa ordinară de pe 3 decembrie. Până aseară, pe ordinea de zi se regăseau şapte proiecte de hotărâre, cele mai multe vizând rectificarea bugetelor de venituri şi cheltuieli pe anul 2014 pentru câteva instituţii subordonate CJ Constanţa.

Astfel, aleşii vor vota aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli pentru Şcoala Gimnazială Specială Sanatoriu Techirghiol, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Albatros” Constanţa, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Maria Montessori” Constanţa, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Delfinul” Constanţa, Centrul Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională Constanţa. De asemenea, pe ordinea de zi apare şi proiectul privind aprobarea rectificării bugetului judeţean pe anul 2014. Iniţiatorul acestor proiecte este vicepreşedintele CJC Nicolae Cristinel Dragomir. Nu în ultimă instanţă, aseară, pe ordinea de zi se regăsea şi un proiect de hotărâre privind încetarea de drept a unui mandat de consilier local.

De fapt, aleşii trebuie să voteze declararea ca vacant a postului de consilier judeţean, ca urmare a demisiei liberalului Dumitru Bedivan, care a fost ales în urma scrutinului din 2012. Potrivit explicaţiilor lui Cristinel Dragomir, vicepreşedintele CJC, în şedinţa de astăzi ar trebui validată vacantarea mandatului de consilier judeţean al lui Bedivan, numirea unui nou consilier urmând a avea loc în şedinţa din 22 decembrie.
Reprezentanţii CJC se întâlnesc de la ora 12.00 în Sala „Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ - Consiliul Judeţean Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii