Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:13 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință de CLM. Proprietarii a șase imobile din buricul Constanței vor fi supraimpozitați din cauza neîngrijirii acestora

ro

25 Oct, 2021 00:00 2220 Marime text
  • Vineri, 29 octombrie 2021 este ședință de CLM
  • Pe ordinea de zi sunt mai multe proiecte de hotărâre printre care și o serie de proiecte care vizează supraimpozitarea unor clădiri din municipiul Constanța, care deși au proprietar se află într-o stare tehnică precară
  • Aries Logistics SRL, Financiere Black Sea și Financiere Les Lumieres, printre firmele sancționate




Consiliul local al municipiului Constanța este convocat în ședință ordinară vineri, 29 octombrie 2021, ora 14:00. Ședința se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință.


Pe ordinea de zi sunt mai multe proiecte de hotărâre printre care și o serie de proiecte care vizează supraimpozitarea unor clădiri din municipiul Constanța, care deși au proprietar se află într-o stare tehnică precară.


Este vorba despre proiect de hotărâre privind majorarea cu 300% a impozitului pe clădiri pentru clădirea situată în municipiul Constanța, str. Ștefan cel Mare nr. 112, ca urmare a constatării stării tehnice de clădire neîngrijită, proiect de hotărâre privind majorarea cu 400% a impozitului pe clădiri pentru clădirea situată în municipiul Constanța, str. Aristide Karatzali nr. 8, ca urmare a constatării stării tehnice de clădire neîngrijită, proiect de hotărâre privind majorarea cu 400% a impozitului pe clădiri pentru clădirea situată în municipiul Constanța, str. Vasile Alecsandri nr. 14, ca urmare a constatării stării tehnice de clădire neîngrijită, proiect de hotărâre privind majorarea cu 300% a impozitului pe clădiri pentru clădirea situată în municipiul Constanța, str. Remus Opreanu nr. 1, proprietatea societății Aries Logistics SRL, ca urmare a constatării stării tehnice de clădire neîngrijită, proiect de hotărâre privind majorarea cu 400% a impozitului pe clădiri pentru clădirea situată în municipiul Constanța, str. Cuza Vodă nr. 30, proprietatea societății Financiere Black Sea SRL, ca urmare a constatării stării tehnice de clădire neîngrijită sau proiect de hotărâre privind majorarea cu 300% a impozitului pe clădiri pentru clădirea situată în municipiul Constanța, str. Plevnei nr. 2, proprietatea societății Financiere Les Lumieres SRL, ca urmare a constatării stării tehnice de clădire neîngrijită.


Aries Logistics SRL, Financiere Black Sea și Financiere Les Lumieres, printre firmele sancționate



Aries Logistics SRL deține un imobil pe strada Remus Opreanu nr. 1. Pentru neîntreținerea acestuia, ar putea fi supraimpozitat cu 300%.

Potrivit confidas.ro, asociatul și administratorul societății este Adrian Popescu. Firma se ocupă cu „alte activități anexe transportului“.

În 2020, firma care are un punct de lucru temporar și în incinta Portului Constanța a raportat o cifră de afaceri de peste 66 de milioane de lei și un profit net de 5,7 milioane de lei, dar și datorii de 3.402.083 lei.
 

Despre Financiere Black Sea SRL


Financiere Black Sea SRL a fost înființată în anul 2018, având sediul social în București, pe strada Doamnei. Asociați în firmă sunt Coyne David Nicolas Joseph Andre, care deține 99% din firmă și Financiere Asset Management SRL, care deține 1%. Administrator este Coyne David Nicolas Joseph Andre.

În anul 2020, firma a raportat un salariat, cifra de afaceri a fost de 55.751 lei, cu un profit net de 646.488 lei.

Conform Confidas.ro, Coyne David Nicolas Joseph Andre mai este asociat în Black Sea Station SRL, Easydo Digital Technologies SRL, Easydo Property Technologies SRL, Falcon Estate Property SRL, Financiere Asset Management SRL, Financiere Centru Istoric SRL, Financiere Les Lumieres SRL, Financiere Sainthonore SRL, Hub Techno Consulting SRL, Rigas Property SRL, Technology Blackrock Equity SRL și The Three Equity SRL.

Financiere Asset Management SRL este asociat în Black Sea Station SRL, Easydo Digital Technologies SRL, Easydo Property Technologies SRL, Financiere Centru Istoric SRL, Financiere Sainthonore SRL, Hub Techno Consulting SRL, Rigas Property SRL și Technology Blackrock Equity SRL.


David Nicolas Joseph Andre Coyne prin firmele sale, Financiere Black Sea și Financiere Les Lumieres dețin clădirea de pe strada Cuza Vodă numărul 30, terenul pe care a funcționat până la începutul anilor 2000, fostul Hotel Continental, în inima Constanței, dar și o clădire pe strada Plevnei numărul 2.


PRECIZĂRI:



Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 

Citește și:

Clădirea monument de pe strada Cuza Vodă din Constanța, transformată în centru de recreere și distracție. Inițial, investitorul dorea să facă un muzeu digital





 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii