Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:06 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință a Consiliului Județean Constanța Se modifică repartizarea locuințelor de serviciu în blocul social de pe Aleea Magnoliei

ro

22 Jun, 2021 00:00 2314 Marime text
  • Potrivit Convocatorului ședinței Consiliului Județean Constanța, consilierii vor pune în discuție și Proiectul de hotărâre nr. 146/16.06.2021.
  • Acesta vizează modificarea Anexei nr. 2 a HCJC nr. 254/03.12.2014 privind repartizarea spațiilor cu destinația de birouri, precum și a locuințelor de serviciu din imobilul bloc l4, situat în Municipiul Constanța, pe Aleea Magnoliei, nr. 2.

Consilierii județeni din Constanța sunt chemați să decidă asupra modului de repartizare a spațiilor cu destinația de birouri și, respectiv, a locuințelor de serviciu din blocul L4, de pe Alea Magnoliei nr. 2, din Constanța.
 
Este vorba despre imobilul cunoscut drept blocul social de pe Aleea Magnoliei, unde își au sediul mai multe direcții ale Consiliului Județean Constanța, printre care și SC Domeniul Public și Privat Județean Constanța, Direcția Control – Serviciul Transporturi, dar și Divizia de Pază SRL (firmă a Direcției de Pază), în prezent aflată în insolvență.
 
Potrivit Convocatorului ședinței Consiliului Județean Constanța, consilierii vor pune în discuție și Proiectul de hotărâre nr. 146/16.06.2021.
 
Acesta vizează modificarea Anexei nr. 2 a HCJC nr. 254/03.12.2014 privind repartizarea spațiilor cu destinația de birouri, precum și a locuințelor de serviciu din imobilul bloc l4, situat în Municipiul Constanța, pe Aleea Magnoliei, nr. 2.
 
De asemenea, consilierii județeni vor pune în discuție și aprobarea criteriilor de repartizare, a chirieri, precum și a contractului de închiriere.
 
Ședința CJC este programată să se desfășoare la data de 23 iunie 2021, de la ora 13.00.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Direcţia de Pază a judeţului Constanţa va monitoriza permanent cabinetele preşedintelui şi vicepreşedinţilor Consiliului Judeţean Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii