Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:51 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se va ocupa de un imobil al Consiliului Judeţean Constanţa Firma fostului şef al RADEF, unic ofertant pentru dirigenţia de şantier

ro

11 May, 2017 00:00 1768 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa a achiziţionat „Servicii de dirigenţie de şantier pentru urmărirea şi verificarea execuţiei lucrărilor de refacere a hidroizolaţiei cu membrană termosudabilă la imobilul Consiliului Judeţean Constanţa din Constanţa, aleea Magnoliei nr. 2, bl. L4“. Valoarea estimată fără TVA a contractului scos la licitaţie este de 2.302 lei, fără TVA. Sursa de finanţare este bugetul
Consiliului Judeţean Constanţa.

Între timp, Consiliul Judeţean a publicat şi clarificări cu privire la achiziţie, în care precizează că „executarea contractului va începe odată cu emiterea ordinului de începere a lucrărilor de bază şi va dura pe toată perioada executării lucrărilor de construcţii“. CJC precizează că „durata de execuţie a lucrărilor este conform prevederilor din contractul încheiat cu executantul, respectiv de o lună de la data emiterii ordinului de începere şi inclusiv pe perioada de garanţie acordată lucrărilor, respectiv doi ani de la încheierea procesului de recepţie la terminarea lucrărilor“.
 
Singurul ofertant interesat de achiziţie, potrivit portalului achiziţiilor publice, este SC Cinemax SRL, cu sediul social în Constanţa, înfiinţată în anul 2003. Capitalul social subscris, de 500 de lei, integral vărsat, este compus din 50 de părţi sociale. Firma este deţinută de Daniel Vlăescu, născut pe 9.01.1979, în Constanţa, şi Dumitru Vlăescu, născut pe 3.06.1947, în Poarta Albă, Constanţa, fiecare cu 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii firmei, care se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
Precizăm că Dumitru Vlăescu este fostul şef al Regiei Autonome a Direcţiei de Exploatare a Filmelor (RADEF). Societatea a câştigat mai multe licitaţii cu specific dirigenţie de şantier, organizate inclusiv de Primăria Constanţa.
 
Achiziţia este în curs de atribuire.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii