Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:00 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se pregăteşte concursul! Grasa rămâne interimar, cel puţin până în ianuarie

ro

15 Nov, 2016 00:00 2363 Marime text
Managerului Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa urmează să-i fie prelungit mandatul, care expiră pe 23 noiembrie. Propunerea de prelungire trebuie adusă la cunoştinţa preşedintelui Consiliului Judeţean de către Consiliul de Administraţie al unităţii sanitare. Grasa a fost numit pe funcţie în luna mai, imediat după ce fostul manager, Dănuţ Căpăţînă, a fost reţinut şi ulterior arestat, fiind acuzat de fapte de corupţie, şi apoi pus în libertate.
 
Preşedintele Consiliului Judeţean a precizat că se lucrează şi la documentaţia pentru organizarea concursului pentru postul de manager. Cel mai probabil, acesta va avea loc în luna ianuarie. Până atunci, exista această posibilitate a prelungirii interimatului lui Grasa cu cel mult şase luni.
 
Concomitent, CJC pregăteşte şi licitaţia pentru construirea celor două buncăre pentru o nouă secţie de radioterapie a Spitalului Judeţean, cea veche fiind închisă în luna aprilie a acestui an. Pentru acest an, CJC a bugetat 4 milioane de lei din cele zece destinate acestui proiect.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii