Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se modifică Regulamentul de acordare a finanţării nerambursabile din bugetul municipiului Constanţa. Din acest an, pot depune proiecte şi federaţiile!

ro

13 Jan, 2020 00:00 2549 Marime text

Primăria Constanţa a publicat lista modificărilor ce vor fi aduse la HCL nr. 73/2018 privind aprobarea Regulamentului de acordare a finanţării nerambursabile pentru proiecte de interes general finanţate din bugetul municipiului Constanţa.


Potrivit prevederilor art.7 alin.(4) din Legea nr.52/2003, se pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind modificările ce vor fi aduse HCL nr.73/2018 privind aprobarea Regulamentului de acordare a finanţării nerambursabile pentru proiecte de interes general finanţate din bugetul municipiului Constanţa, supuse consultării publice până la data de 10.02.2020, prin poştă, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa din str. Cuza Vodă nr.27, sau prin email, la adresa evenimente@primaria-constanta.ro.


Iată modificările supuse consultării publice!


Modificările ce vor fi aduse la Regulamentul de acordare a finanţării nerambursabile pentru proiecte de interes general finanţate din bugetul municipiului Constanţa sunt următoarele:
Art.66 alin.(1) lit.b se modifică şi va avea următorul conţinut: „Pentru a putea participa la procedura selecţiei publice de proiecte în vederea acordării unei finanţări nerambursabile din fonduri publice, solicitanţii trebuie să fie persoane fizice autorizate sau persoane juridice fără scop patrimonial – asociaţii/fundaţii/federaţii constituite conform legii - sau culte religioase recunoscute conform legii, care depun o propunere de proiect şi care au dreptul, conform statutului lor, să desfăşoare activităţi în domeniul abordat prin proiectul propus, conform caracteristicilor fiecăruia dintre aceste domenii în parte”.


Art.66 alin.(2) lit.b se modifică şi va avea următorul conţinut: „În cazul asociaţiilor/fundaţiilor/federaţiilor dovada îndeplinirii condiţiilor de participare se face prin depunerea următoarelor documente”.


Art.66 alin.(2) lit.b pct.b.2. se modifică şi va avea următorul conţinut: „certificatul de înscriere în Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor/Registrul federaţiilor aflat la grefa tribunalului în circumscripţia căruia federaţia îşi are sediul – se va depune în copie, purtând numele în clar, semnătură şi certificarea „conform cu originalul”.


Art.66 alin.(2) lit.b pct.b.3. se modifică şi va avea următorul conţinut: „hotărârea judecătorească prin care se dispune înscrierea în Registrul asociaţiilor şi fundaţiilor/Registrul federaţiilor – se va depune în copie, purtând numele în clar, semnătură şi certificarea „conform cu originalul”.


În cadrul Capitolului IV („Ghid de contractare şi decontare a cheltuielilor”) din Regulamentul de acordare a finanţării nerambursabile pentru proiecte de interes general finanţate din bugetul municipiului Constanţa, toate prevederile legate de asociaţii/fundaţii se vor aplica şi federaţiilor.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • IDF 13 Jan, 2020 23:15 Deci domnu' consilier cu federatie la cingatoare vrea bani de la primarie ca nu-i mai da tata socru?